Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Luceafărul Brăila a câştigat la scor amicalele cu echipele gălăţene

• echipa brăileană s-a impus cu 9-3 în partida de pe teren propriu cu Luceafărul Galaţi şi cu 10-1 în deplasare, la Junior Galaţi       

 

Echipa clubului Luceafărul Brăila formată din jucători născuţi în anul 2012 a câştigat, săptămâna trecută, ambele meciuri amicale pe care le-a disputat cu Luceafărul Galaţi, respectiv Junior Galaţi.

În primul meci, echipa brăileană pregătită de George Bălan s-a impus cu 9-3, la Brăila, în disputa cu Luceafărul Galaţi. Golurile gazdelor au fost marcate de Matei Baldovin 4, Rareş Timofeer 2, Matei Măzăreanu 2, David Cristea 1.

Cel de-al doilea joc s-a desfăşurat la Galaţi unde Luceafărul a dispus cu 10-1 de Junior Galaţi. Golurile echipei au fost marcate de Matei Baldovin 5, Gabi Teodorescu 3, jucător născut în 2013, Rareş Timofeer 1, Matei Măzăreanu 1.

“După stagiile de pregătire jucăm şi meciuri amicale pentru a da posibilitate copiilor să evolueze în regim de joc, cu adversari de vârsta lor. Toţi componenţii lotului nostru au evoluat cu ambiţie, au respectat sarcinile de joc, iar rezultatele din cele două meciuri confirmă valoarea lor. Clubul nostru continuă selecţia şi la această categorie de vârstă”, a declarat George Bălan.
Categorie articol: 

Comentarii