Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

LPF negociază vânzarea pachetelor rămase cu B1

Omul de afaceri Viorel Păunescu, fost conducător al FC Steaua, a fost prezent, ieri, la sediul LPF, unde a discutat aproximativ o oră cu preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, despre preluarea celor cinci pachete de către postul B1, care face parte din grupul media controlat de familia Păunescu.
Dumitru Dragomir nu a dorit să facă vreun comentariu pe această temă: "Nu pot să spun nimic. Noi vrem să ne facem platforma noastră cu unul sau două posturi, să transmitem noi meciurile.
Întrebat dacă este posibil ca B1 să achiziţioneze cele cinci pachete rămase nevândute, Dragomir a răspuns: "E posibil orice".
Adunarea Generală a LPF s-a întrunit, ieri, pentru a decide ce se va întâmpla cu cele şase pachete de meciuri nevândute la licitaţia din 4 aprilie. Conducătorii de cluburi au hotărât ca pachetul numărul 9 de meciuri din Liga I să fie încredinţat TVR pentru suma de nouă milioane de euro fără TVA, iar pentru celelalte cinci pachete disponibile să se negocieze cedarea lor până la 15 iunie.
Dragomir a declarat că LPF îşi va face o platformă TV indiferent dacă va vinde sau nu cele cinci pachete rămase. Platforma ar urma să devină operaţională peste trei ani în cazul finalizării cu succes a negocierilor sau din februarie 2012, în caz contrar.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii