Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A lovit un jandarm si apoi s-a dat bolnav

A lovit un jandarm in plina figura, dupa care a simulat o criza de epilepsie, ca sa scape cu fata curata. Este isprava unui brailean de 22 de ani, care, enervat ca a fost prins la furat, l-a pocnit cu pumnul in fata pe unul dintre jandarmii care-l retinusera. Barbatul n-a mai apucat sa dea si cu piciorul, asa cum intentiona, pentru ca a fost imobilizat si condus la sediul Jandarmeriei, unde a dat un adevarat spectacol, urlind si gemind, ca si cum ar fi intrat in criza.
Vasile Avram se afla, impreuna cu alti doi prieteni, Neculai Ghita, de 22 de ani si Ion Ciocan, de 45 de ani, la furat de fier vechi, pe platorma chimica de la Chiscani, cind au fost surprinsi de o patrula a Jandarmeriei. In timp ce oamenii legii le verificau actele, Vasile Avram l-a lovit cu pumnul in fata pe unul dintre acestia si a incercat sa-i mai traga si un picior. N-a mai apucat, pentru ca a fost imobilizat de jandarmi si obligat sa stea linistit.
"Noi eram la combinat, cu niste fier vechi, cind am fost prinsi. Jandarmii au venit si ne-au luat la intrebari, iar Vasile a lovit efectiv, a sarit asa, deodata, cu pumnul la dinsii. L-a lovit pe unul dintre jandarmi cu pumnul. Cu piciorul n-a mai apucat sa dea, ca a fost oprit de jandarmi. Nici unul dintre jandarmi nu ne-a lovit si nu ne-a batut", a declarat Neculai Ghita, unul dintre cei prinsi la furat. "Noi eram acolo, sa adunam niste fier vechi. Au venit jandarmii, ne-au bagat inauntru, in camera de la poarta, ca sa cintarim acolo ce luasem, si Vasile a sarit la unul dintre jandarmi, a dat cu pumnul
in fata. Nu ne-am asteptat nici unul sa faca asa ceva, nu stiu ce l-a apucat", a spus si Ion Ciocan, tovarasul de "munca" al agresorului.
Cind si-a dat seama ca nu este de joaca si ca poate face puscarie pentru ca a lovit un om al legii, Aram s-a gindit ca poate scapa mai usor, daca se da bolnav, astfel incit odata ajuns la sediul
Jandarmeriei pentru verificari, a inceput sa geama si apoi sa urle, mimind o criza de epilepsie. Dupa ce s-a potolit, el a discutat cu jandarmii si le-a spus ca este bolnav, ca a omorit mai multi oameni, dar nu stia ce face si, chipurile, a fost lasat in pace, de fiecare data, pentru ca toata lumea il stie de epileptic: "Sint bolnav, am acte in regula, am fost internat la spital de sute de ori pina acum. Eu pe multi gardieni i-am omorit, in Braila, dar cind a auzit politia din Chiscani, mi-a dat drumul pe loc, ca eram bolnav, si m-a luat cu frumosul. Eu consider ca faptul asta imi da dreptul sa lovesc pe toate lumea, dar si jandarmii m-au ridicat pentru te miri ce...", a explicat Vasile Avram.
"Patrula noastra i-a prins pe indivizii respectivi, i-am legitimat, si unul dintre ei, fiind mai iute de mina, m-a lovit in zona fetei, cu pumnul. Dupa aceea i-am condus in sediul Jandarmeriei pentru continuarea verificarilor", ne-a declarat sergent Costel Gropineanu, jandarmul agresat.
Performanta actoriceasca a lui Avram nu i-a impresionat pe oamenii legii, ei intocmindu-le celor trei actele premergatoare cercetarii penale pentru furt calificat, iar lui Avram, un dosar separat, pentru ultraj.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii