Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lotul echipei HC Dunărea se reuneşte, astăzi, la Polivalentă

• jucătoarele încep pregătirile în vederea sezonului competiţional 2019-2020 • lipsesc motivat Tamires, Tiron şi Bălăceanu

 

Vacanţa s-a încheiat pentru handbalistele de la HC Dunărea. Astăzi lotul se reuneşte la Polivalentă şi va demara pregătirile în vederea sezonului competiţional 2019-2020.

Însă nu toate jucătoarele din actual lot vor răspunde prezent la reunire, asta din motive obiective. Trei jucătoare vor absenta o perioadă. Tamires este convocată la naţionala Braziliei pentru jocurile Pan Americane, Ioana Bălăceanu este convocată la lotul U19 al României care a participat la Scandinavian Open Championship 2019, turneu amical de pregătire pentru Campionatul European de de handbal care va avea loc în iulie, în Ungaria, iar Tiron îşi completează studiile post universitare. Tiron va veni prima la Brăila, ea urmând să se prezinte la echipă miercuri.

În continuare, vă prezentăm şi celelalte şase handbaliste care au decis să-şi continue activitatea la Brăila:

Diana Axinte rămâne acasă, ea urmând să bifeze cel de-al şaptelea sezon în tricoul echipei HC Dunărea. Axinte, jucătoare descoperită şi formată la LPS Brăila de profesorul Viorel Alexandru, a debutat la echipa mare în martie 2013 şi are în palmares titlul de vicecampioană naţională, este medaliată cu bronz în campionat şi în Cupa Romăniei.

Pe acelaşi post cu Axinte, Elena Dache va îmbraca tricoul Dunării Brăila încă un sezon. A ajuns la Brăila în vara anului 2018, a avut şansa să evolueze şi să crească în valoare şi acest lucru i-a adus convocarea la lotul naţional al României B.

Jucătoare polivalentă, Natasha Krnic rămâne de asemenea încă un campionat la HC Dunărea. Are peste 15 ani de handbal, în ligi din ţări precum Muntenegru, Spania, Polonia şi Romania, iar experienţa sa va fi cu siguranţă un caştig pentru jocul echipei.

Portarii Marina Razum şi Gabriela Dobre continuă la HC Dunărea

 

În vârstă de 26 de ani, cu numeroase selecţii în naţionala Croaţiei,

Marina Razum va îmbraca şi în sezonul 2019-2020 tricoul formaţiei de la Dunăre. Sezonul trecut a fost jucătoare decisivă în anumite meciuri şi datorită evoluţiilor constante a prins repede la publicul brailean. Se simte bine la echipă şi îşi doreşte un sezon bun la finalul caruia să aibă toate obiectivele îndeplinite.

Una dintre cele mai apreciate jucătoare din lotul formaţiei brăilene, cu o experianţă mare în handbal, Gabriela Dobre va apăra şi în acest sezon poarta echipei HC Dunărea. În cele 11 sezoane petrecute la Brăila, Dobre a obţinut două medalii de bronz, iar pe plan internaţional are în palmares participări în cupele europene, dar şi o semifinală a Cupei Challenge.

Brăileanca Ştefania Epureanu a evoluat în sezonul trecut la echipa de Divizia A, dar a avut şi prezenţe în prima garnitură a echipei HC Dunărea.
Categorie articol: 

Comentarii