Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lotul echipei CF Braila se reuneste astazi la stadionul Municipal

Dupa o vacanta foarte scurta, lotul echipei fanion a orasului se reuneste astazi dimineata la stadionul Municipal, la ora 10,00 pentru a demara pregatirile in vederea noului sezon, unul in care isi propune sa revina in Liga a II-a.
La reunire nu vor participa jucatorii galateni care au incheiat deja conturile cu CF Braila ci doar juniorii I ai lui Vasile Darie, Olenic, Rotaru si probabil doi-trei fotbalisti de la Petrolul Ianca, echipa care a retrogradat in Liga a IV-a si care, deocamdata, nu stie daca va mai continua sa supravietuiasca sau se va desfiinta.
De fapt "tara va fi pusa la cale" abia dupa-amiaza cind va avea loc o sedinta a Consiliului Director la care vor participa si sponsorii. Prima actiune de acest gen a avut loc in urma cu o saptamina dar atunci doar s-au facut propuneri in privinta noului staff administrativ precum si al celui tehnic. Atunci s-a avansat propunerea privind investirea lui Vasile Darie ca antrenor principal.
Intre timp, sansele ca Darie sa preia echipa s-au cam diminuat. Se pare ca se doreste un antrenor de pe plan local insa deocamdata numele acestuia este tinut secret.
Nu este exclusa nici varianta cu un antrenor din alt oras, pentru ca atunci cind au fost bani de la bugetul local ea era de actualitate.
Oricum, in situatia in care nu va fi investit Darie, variantele de rezerva ar putea fi Iuga sau Pelin.
Daca la club va fi insa mentinut in functia de director sportiv Romeo Jianu cu siguranta Pelin, care este amic la catarama cu bosul de la Galati si cu Marius Stan, va prelua CF Braila, Darie ar putea fi secund iar Baldovin trimis la echipa de juniori I.
Acestea sint insa doar supozitii, hotaririle privind viitorul echipei CF Braila se vor lua astazi dupa-amiaza si sa speram ca ele vor fi de natura sa revigoreze fotbalul de pe plan local si sa-l repuna acolo unde ii este locul.
Categorie articol: 

Comentarii