Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Locuri fruntase pentru sahistii de la Orizont 64

Reprezentantii clubului brailean de sah Orizont 64, Gabriel Voicu si Daniel Mocanu au avut prestatii foarte bune la turneul de sah de la Galacioc, competitie care s-a derulat in perioada 20-23 iulie si la care au participat 35 de sportivi.
La categoria 8-10 ani concursul a fost cistigat de Gabriel Voicu, sahistul pregatit de instructorul Ionel Balcan reusind sa acumuleze patru puncte si jumatate din sapte posibile, o performanta care i-a asigurat locul al saptelea in clasamentul general al turneului. La aceeasi categorie de virsta colegul lui de club, Daniel Mocanu, a ocupat locul al patrulea, un rezultat meritoriu tinind cont de faptul ca el abia a implinit opt ani.
In alta ordine de idei, in aceasta perioada, la Deva un alt reprezentant al clubului brailean, Daniel Martian, se afla angrenat intr-o competitie destul de puternica, la care este prezenta o serie de jucatori valorosi din tara. Dupa disputarea primelor patru runde, Martian a acumulat doua puncte si jumatate.
"La turneul din Vrancea jucatorii nostri au avut o evolutie foarte buna, ceea ce inseamna ca avem deja asigurata generatia de miine. Si cel mai tinar jucator de categoria I de la "Orizont 64", Daniel Martian, are o comportare buna in turneul principal de la Deva. Daca va continua sa evolueze la fel de sigur in urmatoarele runde poate face o figura frumoasa", a declarat Ionel Balcan, vicepresedintele clubului "Orizont 64".
Categorie articol: 

Comentarii