Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liderul, Unirea Slobozia, a câştigat cu 3-0 partida cu Sportul Chiscani

• a fost cel mai slab meci făcut în deplasare în acest campionat de formaţia din Chiscani • Sportul a încheiat meciul cu un jucător mai puţin, Iordache fiind eliminat în minutul 71

 

Sportul Chiscani a avut cea mai slabă evoluţie în deplasare din acest campionat şi a pierdut la scor de neprezentare, 3-0, pe terenul liderului Seriei a II-a, Unirea Slobozia. Soarta partidei s-a jucat în minutul 47, când Alin Radu a irosit şansa egalării, iar imediat, pe contraatac, formaţia gazdă a marcat prin Nelu Bucă şi a dublat avantajul gazdelor. Unirea Slobozia a mai înscris o dată şi s-a impus cu 3-0, în faţa unei formaţii, Sportul Chiscani, care a încheiat partida cu un jucător mai puţin, Marin Iordache fiind eliminat în minutul 71, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Începutul partidei nu prevestea însă un astfel de deznodământ. Până s-a marcat primul gol, Sportul Chiscani a fost echipa care a avut o posesie mai bună. Formaţia vizitatoare a beneficiat de o lovitură liberă, în minutul 4, când Bogdan Dumitru a centrat în careul gazdelor, iar Alin Radu a trimis mingea, cu capul, peste transversală. Mingea a fost însă atinsă de un apărător al formaţiai din Slobozia şi oaspeţii au beneficiat de un corner care a rămas fără rezultat pe tabelă. Replica Unirii a venit în minutul 18, când Constantin Toma a şutat cu efect, din lovitură liberă, iar Popescu a deviat în corner, de sub transversală. Sportul a mai avut o şansă de a marca în minutul 22, când Adamache a trimis mingea în careul gazdelor dar Coman şi Mihai nu au reuşit să trimită spre poartă.

Unirea Slobozia a profitat de indeciziile în lanţ ale apărătorilor echipei oaspete şi a deschis scorul în minutul 27, prin Adrian Gherasim. Putea fi 2-0 pentru echipa gazdă dar Adamache (min. 37) a scos de pe linia porţii mingea şutată de Ibrian, iar două minute mai târziu Boga a reuşit să-l deposedeze, in extremis, pe Năstase, astfel că prima repriză s-a încheiat cu 1-0 pentru Unirea Slobozia.

La ultima fază a primei reprize, portarul echipei Sportul Chiscani s-a ciocnit într-un duel pentru minge cu Gherasim şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Slobozia, aici fiind diagnosticat cu traumatism la piciorul stâng, iar acest incident îl va ţine departe de gazon timp de două săptămâni.

Sportul putea egala în minutul 47 dar, după o acţiune frumoasă, Alin Radu nu a mai avut forţa de a şuta la poartă, iar pe contraatac, Nelu Bucă a marcat ca la antrenament, pentru 2-0. După doar două minute Năstase a şutat la poartă, mingea a lovit bara din stânga a porţii apărate în această repriză de Toma şi a poposit în plasă.

La acest scor Unirea Slobozia a oprit motoarele, iar pe final, deşi din minutul 71 a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Iordache, Sportul Chiscani putea marca golul de onoare numai că mingea şutată de Zaharia a trecut razant cu transversala porţii apărate de Dobre.

După etapa a 7-a, Unirea Slobozia se menţine pe primul loc în Seria a II-a, iar Sportul Chiscani ocupă poziţia a 14-a.

Sportul Chiscani: Popescu (min. 46: Toma) – Iordache, Preda, Boga, B. Dumitru – Chihaia, Adamache (min. 76: Lovin) – Mihai, Moldoveanu, A. Radu (min. 89: Lupu) – Coman (min. 46: Zaharia).
Categorie articol: 

Comentarii