Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Licitaţie pentru Ansamblul Hotel "Tineret"

Peste două săptămâni este programată licitaţia pentru desemnarea concesionarului ansamblului "Tineret", reprezentând hotel/restaurant/agenţie de turism, din spatele Casei Tineretului. Consiliul Judeţean Brăila a publicat un anunţ în acest sens şi se aşteaptă să obţină o redevenţă anuală de cel puţin 38.155 euro, acesta fiind de altfel nivelul minim de la care porneşte licitaţia. Potrivit anunţului, perioada de concesionare este de 20 de ani, cu posibilitatea prelungirii, suprafaţa desfăşurată ce urmează a fi concesionată însumând 2.649,65 mp. De altfel, chiar la finele lunii august, în şedinţă de Consiliu Judeţean, consilierii şi-au dat girul pentru acest proiect.
Pot participa la licitaţie persoane fizice sau juridice, române sau străine, care au ca obiect de activitate hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare (cod CAEN 55), restaurante (cod CAEN 56) şi activităţi ale agenţiilor turistice (cod CAEN 79). Condiţiile de participare la licitaţie sunt prezentate în documentaţia de atribuire, ce poate fi procurată de la sediul Consiliului Judeţean Brăila, Serviciul Administrare Patrimoniu Public şi Privat, Compartiment Concesiuni, preţul acesteia fiind de 800 lei. De asemenea, ofertanţilor li se solicită să constituie o garanţie de participare la licitaţie în valoare de 3.815 euro, adică 10% din suma datorată concedentului, cu titlu de redevenţă minimă. Data limită pentru solicitarea clarificărilor referitoare la documentaţia de atribuire este 13 octombrie 2011. Ofertele pot fi depuse la Registratura Generală a CJ Brăila, până cel târziu 17 octombrie 2011, ora 15.00, licitaţia urmând a avea loc la sediul instituţiei, sala 404, a doua zi la ora 10.00.
De precizat că, potrivit şefului Serviciului de Administrare Patrimoniu Public şi Privat din cadrul CJ Brăila, Maria Magdalena Economu, se impune o renovare, amenajare şi dotare corespunzătoare a spaţiilor ce vor fi concesionate, valoarea estimată a viitoarelor investiţii fiind de 970.000 euro.
Clasificat la categoria două stele, hotelul "Tineret" are o capacitate de cazare de 36 de camere, respectiv 72 de locuri, în camere cu două paturi, cu grupuri sanitare proprii.
Categorie articol: 

Comentarii