Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liceul ''Panait Cerna'', la ceas aniversar

• fostul Liceu de Cultură Generală  nr. 5  Brăila a împlinit cinci decenii

 

Liceul ''Panait Cerna'' a împlinit 50 de ani de la înfiinţare. La ceas aniversar, profesori, foşti profesori şi foşti elevi s-au întâlnit, luni, 21 noiembrie, la statuia poetului care a dat numele şcolii şi au participat la o slujbă de comemorare    pentru cei dispăruţi din ''familia'' liceului brăilean.

Astăzi, 22 noiembrie, manifestările dedicate unei jumătăţi de secol de la înfiinţarea  fostului Liceu de Cultură Generală nr. 5  Brăila continuă cu un spectacol aniversar, o punte ''Între ieri şi azi'', la  Teatrul ''Maria Filotti'', unde generaţiile care s-au succedat de-a lungul celor cinci decenii se vor bucura împreună în superbul lăcaş de cultură.  

Sub genericul  '' Între ieri şi azi'', manifestarea va fi deschisă de prof. Nicoleta Bujor, directorul liceului. Vor fi prezentate imagini de ieri şi de azi ale unităţii de învăţământ, cât şi o monografie, catalogul generaţiilor, şefii de promoţie, dar vor fi şi momente artistice. Mioara şi Dorin Şipoş vor oferi o broderie muzicală, va exista o poveste în pas de Vals german şi Tango subtil, un montaj recitativ din opera lui Panait Cerna,  iar invitaţii vor pluti pe aripile muzicii ''Nebun de alb''  şi printre ''Copaci fără pădure'' cu dansuri asortate şi momente surpriză.

         
Categorie articol: 

Comentarii