Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liberala Diana se pupa singura in...ziar

Diana Tusa nu stie ce sa mai faca pentru a pescui voturi de la fraierii de alegatori. Acum, daca a venit frigul, nu mai tine vrajeala cu vopsitul leaganelor, pentru ca-i ingheata naibii mina pe pensula. Nici cu var nu-i tocmai indicat sa arunci pe copaci in aceasta perioada, caci mai tare ii spoiesti, iar apoi te trezesti ca te injura lumea. Dar ceva, ceva tot trebuia Diana sa gaseasca pentru a se baga in sufletul oamenilor din colegiul in care candideaza. Si a gasit de cuviinta sa scoata un, vorba vine, ziar, de patru pagini color, pe nume "Ziarul cartierului meu" (nr. din octombrie). In realitate, cele doua foi sint pline de realizarile Dianei Tusa. De exemplu, pe prima pagina, in articolul de deschidere, ca sa zic asa, Tusa da mina cu doua tanti trecute binisor de prima pensie. Nu stiu ce le zice, cum anume le imbirliga, pentru ca poza nu are explicatie. Un pic mai jos gasim un mesaj de la o oarecare "Elisabeta Diaconu din Radu Negru", care tine sa-i multumeasca Dianei Tusa, "pentru ca s-a gindit la copiii nostri". Bleah!
Dar cea mai tare faza o intilnim in pagina a doua, de unde aflam ca Diana Tusa a avut "o noua initiativa", si anume aceea de a organiza un concurs de "Miss & Mister Colegiul 1" (pentru copii), acolo unde candideaza dinsa. Gasim poze cu cistigatorii, evident, aflati linga nelipsita Diana Tusa. Pe la mijlocului relatarii de la eveniment, pac, ne pocneste in moalele capului o declaratie - v-ati prins! - de la Tusa, spicuim: "Sint fericita ca am reusit sa aduc un zimbet in plus pe fetele micutilor, desi, recunosc, nu ma asteptam la un numar atit de mare de participanti."
Atita timp cit textul nu este semnat, eu, unul, am tras concluzia ca el a fost redactat chiar de persoana care a avut "initiativa" organizarii unui astfel de concurs pentru pitici, despre Diana Tusa este vorba. Doamne-fereste, nu insinuez ca ar fi un lucru rau sa scrii articole in ziarul tau. Dar sa-ti iei singura interviu si sa te exprimi in articol de maniera "La fel de emotionata ca si cei mici a fost si organizatoarea evenimentului, Diana Tusa, care i-a incurajat pe toti aspirantii la titlul de miss si mister sa aiba incredere in fortele lor", mi se pare deja prea mult. Daca Tusa a ajuns sa scrie ce i-a declarat Tusa, inseamna ca nenea ala care cerea ca toti candidatii sa se supuna unui control psihiatric inainte de alegeri chiar stia ce spune.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii