Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lecţia Colgate, din nou la Brăila

• în perioada martie-iunie, copiii din ciclul primar vor participa la lecţii de sănătate orală, iar la final vor primi pastă şi periuţă de dinţi, un pliant cu sfaturi pentru o igienă corectă, dar şi un calendar în care să-şi noteze periajul pe care trebuie să-l facă zilnic pentru a avea o dantură frumoasă

 

Grija pentru sănătatea orală a copiilor pe care a manifestat-o compania Colgate revine în prim-plan în Brăila şi alte 13 judeţe. În perioada martie-iunie 2019, aproximativ 100.000 de elevi din clasele primare vor învăţa de la voluntarii Crucii Roşii Române - partener al programului - şi de la reprezentanţii Colgate cum să aibă grijă de dantură. Programul va avea două ediţii în acest an, în cadrul cărora copiii vor beneficia de lecţii educaţionale pentru o igienă orală corectă. Prima ediţie va ajunge în judeţele Brăila, Alba, Arad, Bacău, Braşov, Galaţi, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Mureş, Olt, Sălaj, Vaslui şi în sectorul 3 din Bucureşti.

Elevii vor avea ocazia să exerseze tehnica de periaj sub îndrumarea atentă a profesioniştilor şi vor învăţa prin joc paşii pe care trebuie să-i urmeze zilnic pentru a avea o igienă orală corectă. Lecţiile de educaţie pentru sănătate orală sunt completate de informaţii privind importanţa spălării mâinilor, pentru ca cei mici să fie protejaţi de afecţiunile bacteriene cauzate de o igienă deficitară.

Pentru ca toată acţiunea să aibă rezultate pe termen lung, este important ca elevii să continue acasă ceea ce învaţă în Programul Şcolar Colgate. Tocmai de aceea, la finalul fiecărei lecţii, copiii primesc un pliant cu sfaturi pentru părinţi, produsele de bază pentru îngrijirea dinţilor, adică o periuţă de dinţi şi o pastă de dinţi Colgate, şi un calendar pentru însemnarea periajului zilnic. Şcolile participante în Programul Şcolar Colgate primesc produse Protex pentru igiena mâinilor.

“Grija pentru sănătatea orală a copiilor este o preocupare constantă pentru Colgate şi venim în întâmpinarea celor mici cu programe educaţionale prin care să le oferim sfaturi pentru o igienă orală corectă. Ne dorim să aducem cât mai multe zâmbete sănătoase pe chipurile copiilor”, a spus Iwona Zaczek, Professional Marketing & Sales Manager, Colgate-Palmolive Central Europe East.
Categorie articol: 

Comentarii