Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Larisa Maria Tudorache are o picturalitate deosebită

În sala de festivităţi a instituţiei au fost expuse 20 de lucrări, acuarele, acrilic pe hârtie, pasteluri. Ea este elevă în anul II la Şcoala de Arte "Vespasian Lungu", la clasa profesorului Hugo Mărăcineanu. "Până acum a acumulat cunoştinţe şi a realizat un număr de lucrări cu care poate să iasă în lume, în lumea ei, la şcoală. Este harnică, are tendinţa de acumula, trage cu ochiul la marii maeştri, a învăţat desen, perspectivă, cromatică. Are înclinaţie către arta plastică, picturalitate şi este bine să i se dezvolte aceste aptitudini. Această expoziţie este o formă de încurajare", a declarat profesorul şi artistul plastic Hugo Mărăcineanu.

La vernisaj au fost prezenţi, alături de colegii de clasă şi de generaţie, profesori, dirigintele clasei, dar şi directorul Şcolii de Arte, George Romeo Bunea. "Vernisajele organizate copiilor sunt metode prin care îi încurajăm să-şi cultive talentul şi prin care încercăm să-i aducem şi pe alţii la cursurile noastre", a mărturisit George Romeo Bunea.

Larisa Maria Tudorache este în clasa a VII-a la Şcoala "Fănuş Neagu" şi anul II la pictură, Şcoala de Arte "Vespasian Lungu". În anul I ea a studiat cu profesorul Constantin Boer Dondoş.
Categorie articol: 

Comentarii