Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lacatus: Mi-ar placea sa revin sa lucrez la Real Oviedo

Presedintele FC Steaua, Marius Lacatus, a vizitat fostul sau club, Real Oviedo, si a afirmat ca i-ar placea ca intr-o zi sa revina sa lucreze la gruparea spaniola, informeaza la Voz de Asturias.
"Sunt in Romania, insa Oviedo este a doua mea casa si de fiecare data cind vin aici ma simt foarte bine. Mi-ar placea sa revin sa lucrez la Real Oviedo", a spus Lacatus.
Publicatia spaniola noteaza ca Lacatus mai are inca o casa la Oviedo. "Ultima vizita pe care a facut-o Lacatus la Oviedo a fost in 2000 si il doare sa vada situatia in care se afla echipa care i-a deschis portile fotbalului spaniol. In amintirele sale ramine golul marcat impotriva echipei Real Madrid, care a adus victoria celor de la Oviedo si continua sa regrete eliminarea de la Genova, unde considera ca nu ar fi trebuit sa primeasca rosul", noteaza publicatia citata.
Lacatus a afirmat ca a antrenat echipe din prima divizie din Romania, unde a obtinut rezultate bune, dar totul s-a schimbat atunci cind a fost chemat sa fie presedinte la Steaua. "Acum sint presedinte, dar cum mereu am trait pe teren nu ma obisnuiesc cu biroul. Ce ma intereseaza pe mine este doar problema sportiva. Este greu sa conduci un club in Romania, deoarece nu se intelege bine functia unui director sportiv. Sint presedinte de doar trei luni si lucrez bine cu toata lumea, cu rezultate bune si vrem sa ajungem departe, pentru ca in UEFA avem optiuni de a ajunge departe", a spus Lacatus.
Presedintele stelist a afirmat ca ambitiile Stelei nu s-au schimbat, obiectivul fiind acela de a ajunge in Liga Campionilor. "Am avut ghinion cu Rosenborg. In Romania sint trei sau patrru echipe care lupta pentru titlu, exista jucatori de calitate, dar lipseste mentalitatea de profesionist. In ceea ce priveste partea economica, Steaua are banii de care are nevoie, seful, Gigi Becali, este unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, dar daca gruparea are nevoie de bani, el ii pune la dispozitie, insa acum nu va vinde jucatori pentru nu vrea sa plece nimeni, deoarece doreste sa joace o finala de Liga Campionilor", a mentionat Lacatus.
Potrivit sursei citate, Lacatus a stat de vorba, pentru citeva minute, cu fostii sai coechipieri Rivas, Viti sau Rafa.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii