Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La junioare I, LPS Braila domina grupa C

Echipa de junioare I a LPS-ului isi continua traseul spre turneul semifinal. Elevele profesorului Ion Bucovala au cistigat si cel de-al patrulea meci din acest tur de campionat, 34-21 in partida cu Axiopolis Cernavoda si pentru ca urmatoarea sa adversara, CSS nr 1 Constanta a pierdut in aceasta runda la Otelul, indiferent de rezultatul intilnirii directe dintre brailence si constantence, LPS-ul va incheia turul pe locul intii in grupa C.
Partida dintre LPS Braila si Axiopolis Cernavoda a fost echilibrata in prima repriza din doua motive, primul ar fi numarul mare de ratari al echipei gazda, dar si jocul dur practicat de Axiopolis in aceasta parte a partidei, caruia i-a cazut victima inca din minutul 10 centrul Elena Dutu. Inlocuitoarea ei, Iulia Bragau, a avut o evolutie foarte buna si LPS Braila a obtinut o victorie concludenta. Golgetera brailencelor a fost tot Nicoleta Eseanu, insa la acest meci toate jucatoarele de cimp ale gazdelor au marcat.
Spre finalul partidei, la gazde s-a accidentat si Roxana Paleru, care din cauza unei entorse s-ar putea sa rateze partida derby de pe data de 8 noiembrie de la Constanta.
"Am ratat foarte mult in prima repriza, insa in cea de-a doua jocul s-a derulat intr-un singur sens, spre poarta lui Axiopolis. De ceea ce mi-a fost frica nu am scapat, Roxana Paleru s-a accidentat si va fi indisponibila pentru partida de la CSS Constanta. Indiferent de rezultatul acestui meci noi vom fi pe primul loc la finaliul turului, insa si jocul de la Constanta vrem sa-l cistigam. Este pentru a doua oara in acest sezon cind pe lista marcatoarelor si-au trecut numele toate jucatoarele si le felicit pentru evolutiile lor de pina acum", a declarat profesorul Ion Bucovala.
Pe data de 8 noiembrie, LPS Braila va juca in deplasare la CSS nr. 1 Constanta.
In partida cu Axiopolis antrenorul brailean a utilizat urmatoarea formula de echipa: Alina Mihaiu - Alexandra Popa, Nicoleta Eseanu, Elena Dutu (Iulia Bragau), Claudia Soalca, Roxana Paleru, Ana Maria Florea.

Clasament:
1 LPS Braila 4 4 0 0 115-69 8
2 CSS nr. 1 Constanta 4 3 0 1 117-107 6
3 HC Otelul Galati 4 3 0 1 95-70 6
4 CSS Tulcea 4 1 0 3 107-140 2
5 CSS Galati 4 1 0 3 80-99 1*
6 Axiopolis Cernavoda 4 0 0 4 76-105 -1*
* Echipe penalizate cu 1 punct pentru nerespectarea cerintelor de virsta.

Echipele masculine au inregistrat esecuri pe linie

Echipa de juniori I a, pregatita de Nicolae Tonita, a inregistrat cea de-a cincea infringere. Brailenii au pierdut cu 40-27 la CSS Medgidia si se afla pe ultimul loc in grupa, fara nici un punct.
Etapa urmatoare, programata pe data de 23 noiembrie, echipa de juniori I a LPS-ului va juca pe teren propriu cu LPS Buzau.
Nici echipa de juniori III a LPS-ului nu traverseaza un sezon bun, fiind dupa doua turnee tot pe ultimul loc in grupa.
La turneul care a avut loc la Constanta in perioada 31 octombrie - 2 noiembrie LPS Braila a inregistrat patru infringeri din tot atitea partide disputate. Brailenii au cedat cu 28-31 primul meci cu LPS Onesti, dupa ce la pauza au condus cu trei goluri, apoi au pierdut si in fata celorlalte trei adversare, 30-39 cu CSS Galati, 34-46 cu CSS Medgidia si 19-20 cu CSS Tecuci.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii