Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

L-a părăsit norocul: Spărgător de autoturisme, arestat

un brăilean de 31 de ani, acuzat de comiterea a 9 furturi din maşini parcate în muncipiu, fapte comise pe timp de noapte, a ajuns vineri, 18 august, în spatele gratiilor • el a fost săltat de poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale, în urma unei percheziţii domiciliare, în casa hoţului fiind găsite şi multe bunuri furate • valoarea prejudiciului se ridică la 45.000 lei

 

Un brăilean de 31 de ani, campion la furturi din autoturisme, a ajuns în spatele gratiilor. În ultimele trei săptămâni, el a comis 9 astfel de infracţiuni, maşinile fiind sparte în timpul nopţii. Hoţul a furat tot ce a găsit în interior, portofele şi telefoanele fiind cele care i-au atras atenţia.

Zilele trecute, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila au desfăşurat activităţi de cercetare şi prevenire a infracţiunilor de furt din autoturisme, astfel de fapte fiind comise frecvent de indivizi care vor să facă rapid rost de bani. Poliţiştii au identificat un brăilean de 31 de ani, bănuit că a comis mai multe furturi din autoturisme. Joi, 17 august, a fost efectuată o percheziţie la domiciliul celui căutat şi acolo poliţiştii au descoperit mai multe bunuri provenite din furturi. Potrivit anchetatorilor, în perioada 22 iulie - 13 august, pe timp de noapte şi prin spargerea geamului portierelor de la maşini, persoana depistată a comis 9 furturi din auto. Bunurile care i-au atras atenţia tânărului erau lăsate la vedere, fiind vorba despre telefoane mobile, portofele cu bani, poşete cu bani, bijuterii şi documente, ochelari de soare, etc.

Prejudiciul total se ridică la valoarea de 45.000 lei, fiind recuperat 50%.

După percheziţie, hoţul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Vineri, 18 august, acesta a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, cu propunere de arestare preventivă, pe numele lui fiind emis mandat de arestare pentru 30 de zile.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii