Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kinder a câştigat turneul amical de fotbal “Bubu Junior Cup”

• Mihai Ciulea şi Dănuţ Armenciu au fost declaraţi portarul, respectiv, golgeterul turneului la grupa 2011 • la grupa 2012, Kinder s-a clasat pe locul al patrulea

 

Clubul brăilean de fotbal Kinder a participat cu două echipe la ediţia 2018 a turneului amical de fotbal, “Bubu Junior Cup”: echipa brăileană a câştigat competiţia la nivelul grupei 2011, iar la 2012 s-a clasat pe locul al patrulea.

La grupa 2011 Kinder, pregătită de profesorul Mihai Anghel, a câştigat cu 4-3 primul meci din grupă cu FC Bacău, pentru învingători Armenciu şi Gagu au realizat câte o “dublă”, însă a cedat cu 3-0, partida cu Tâmpa Braşov. În cel de-al treilea joc din grupă Kinder s-a impus la scor, 7-0, în partida cu Inizio Focşani, golurile formaţiei brăilene fiind marcate de Armenciu 2, Gagu 2, Tănase, Ignătencu şi Chirovan.

Formaţia brăileană, pentru care au înscris Armenciu, Gagu 2, Tănase 2, Ignătencu şi Chirovan, a avut aceeaşi evoluţie foarte bună şi în semifinale, fază în care a trecut tot la scor, 7-1, de Foresta Fălticeni.

În finală Kinder a avut-o drept adversară pe Juniorul Suceava şi după o evoluţie sigură, s-a impus cu 2-1 şi a câştigat turneul la această categorie de vârstă.

Golurile echipei brăilene în finală au fost înscrise de Dănuţ Armenciu şi Alexandru Chirovan.

În afară de locul întâi în acestă competiţie Kinder a mai obţinut două premii speciale, Mihai Ciulea şi Dănuţ Armenciu fiind declaraţi portarul, respectiv, golgeterul turneului “Bubu Junior Cup”.

Lotul de jucători de la grupa 2011: Dănuţ Armenciu, Rareş Gagu, Robert Ignătencu, Vlad Tănase, Mihai Ciulea, Alexandru Chirovan, Nicolae Roman, Alexandru Lepădatu.

La grupa copiilor născuţi în 2012, pregătită de antrenorul Cristi Ichim, s-a jucat sistem turneu.

În primul meci Kinder s-a impus cu 2-1, ambele goluri au fost înscrise de Alin Şerban, în partida cu Viva Activ Buhuşi, apoi a pierdut cu 6-1 disputa cu Inizio Focşani, tot Şerban a înscris pentru echipa de la Dunăre.

Kinder a pierdut cu 2-0 partida cu Didi Iaşi I şi cu 3-0 pe cea cu Pumas Iaşi şi a remizat cu acelaşi scor, 1-1, cu Bubu Bacău şi cu Didi Iaşi II, golurile echipei brăilene în aceste două întâlniri fiind marcate de Răzvan Giurgiu respectiv Robert Stoica.

Lotul de jucatori de la grupa 2012: Alin Şerban, Răzvan Giurgiu, Darius Beraru, Denis Mortan, Robert Stoica, Mario Costianu.
Categorie articol: 

Comentarii