Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kinder a câştigat Cupa “Inizio Junior” la fotbal

• clubul brăilean a obţinut şi două premii speciale • cu 11 reuşite, Răzvan Giurgiu a fost desemnat golgeterul competiţiei, iar Luca Gavrilă, cel mai bun portar 

 

Ediţa 2019 a Cupei “Inizio Junior” la fotbal, competiţie desfăşurată la Focşani, la categoria copiii născuţi în anul 2013 şi mai mici, a fost câştigată de echipa Şcolii de Fotbal Kinder Brăila, pregătită de profesorul Florin Giurgiu.

Clubul brăilean a obţinut şi două premii speciale, Răzvan Giurgiu cu 11 reuşite, fiind desemnat golgeterul turneului, iar Luca Gavrilă, cel mai bun portar.

La turneul de la Focşani au participat 8 echipe acestea fiind împărţite în două serii. Formaţia brăileană a fost repartizată în grupa B, alături de Inizio Junior Focşani, Pumas Iaşi şi Covaci Junior Focşani. Kinder a câştigat toate meciurile disputate în grupă, 2-1 cu  Pumas Iaşi, golurile formaţiei brăilene fiind marcate de Răzvan Giurgiu, 5-0 cu  Junior Focşani, un meci în care Răzvan Giurgiu a înscris de patru ori, cel de-al cincilea aparţinându-i lui Robert Stoica şi 2-1 cu formaţia Covaci Junior. Şi în acest joc, primul gol a fost înscris de Răzvan Giurgiu, iar cel de-al doilea de Robert Stoica. Cu maximum de puncte, 9, Kinder a ocupat primul loc în grupă şi a disputat semifinala în compania celor de la ACSO Buhuşi. Formaţia brăileană a avut în continuare o prestaţie foarte bună, s-a impus cu 4-0, au marcat Răzvan Giurgiu 3 şi Gabriel Anghel şi s-a calificat în finala turneului.

În ultimul act al competiţiei Kinder Brăila s-a impus cu 2-0 în faţa celor de la Pumas Iaşi, golurile fiind înscrise de Răzvan Giurgiu şi Robert Stoica.

Pe locul al treilea s-a clasat Didi Junior Iaşi.

“Este primul turneu la care particip în calitate de antrenor cu această grupă de copii. I-am preluat de o lună de zile, nu am avut timp să facem o selecţie de anvergură dar am reuşit să închegăm un nucleu de 8 copii şi am câştigat acest turneu la care au participat alte şapte cluburi cu tradiţie în fotbalul juvenil. Am dat peste cap planurile organizatorilor care ne creditau cu şanse mici la podium”, ne-a declarat profesorul Florin Giurgiu.

Lotul echipei Kinder: Luca Gavrilă, Robert Stoica, Răzvan Giurgiu, Bogdan Strătilă, Ştefan Chivu, Gabriel Anghel, Rareş Aldea, Nicolas  Zamfir.
Categorie articol: 

Comentarii