Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kelemen îl susţine necondiţionat pe Borbely

"Borbely are toată susţinerea noastră şi îl considerăm un ministru bun, eficient, harnic şi foarte serios şi sunt convins că în câteva zile aceste acuzaţii vor fi dovedite ca false şi neadevărate. Rugămintea mea este către jurnalişti, oameni politici, să ne comportăm aşa cum e cazul, să nu fim luaţi de val şi să nu facem acuzaţii la adresa unor persoane care până la urmă în acest moment nu sunt acuzate, nu sunt vinovate", a menţionat Kelemen.
Liderul Uniunii a menţionat că Borbely se bucură de toată susţinerea UDMR şi că va avea o întâlnire cu el. "Sunt convins că aceste acuzaţii nu sunt adevărate şi vor fi demontate foarte, foarte repede", a adăugat el.
Preşedintele UDMR a subliniat că subiectul cazului Borbely nu s-a discutat într-o şedinţă formală a Uniunii, deocamdată nefiind vorba de informaţii oficiale.

14kele2Nu se pune problema schimbării lui Borbely

Kelemen a precizat că a discutat cu Emil Boc, premierul precizând că acordă în continuare încredere ministrului Borbely, neprimind nicio solicitare sau informare din partea vreunei instituţii abilitate. "Pentru Guvern, pentru noi, cazul Borbely nu există, e un om care şi-a făcut treaba, atât am vorbit cu premierul", a spus liderul UDMR.
Pe de altă parte, Kelemen a refuzat să comenteze asupra suspiciunilor colegului său Lakatos Petru, privind caracterul politic al implicării lui Borbely într-un dosar DNA.
Secretarul de stat în Ministerul Agriculturii, udemeristul Barna Tanczos, a susţinut că, în interiorul UDMR, nu s-a pus "nicio secundă" problema înlocuirii lui Laszlo Borbely din fruntea Ministerului Mediului, pe fondul implicării acestuia într-un dosar DNA.
"Vă pot spune un singur lucru: că nu s-a pus nicio secundă problema schimbării sau înlocuirii domnului Borbely", a asigurat Barna Tanzos, într-o intervenţie televizată.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii