Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kate Middleton, pe lista celor mai bine îmbrăcate femei din lume

Ducesa Catherine, care s-a căsătorit cu prinţul William în cadrul unei ceremonii fastuoase la catedrala Westminster din Londra în luna aprilie, a fost inclusă în această listă alături de alte femei celebre, precum actriţele Carey Mulligan şi Tilda Swinton sau prinţesa Charlene de Monaco.
Catherine apare pe această listă pentru a doua oară, după o primă apariţie în anul 2008, şi a fost apreciată pentru obiceiul ei de a-şi "recicla" ţinutele, prinţesa procedând de această manieră şi cu rochia verde creată de Diane Von Furstenberg pe care a purtat-o în vizita efectuată recent în California, dar şi weekendul trecut, la nunta Zarei Phillips, verişoara prinţului William.
Carla Bruni-Sarkozy, soţia preşendintelui francez Nicolas Sarkozy, se află la rândul ei pe lista alcătuită de Vanity Fair, alături de Sheikha Mozah bint Nasser din Qatar.
Michelle şi Barack Obama apar pentru prima dată împreună pe lista Best Dressed Couples. În timp ce Michelle Obama s-a aflat de fiecare dată pe lista celor mai bine îmbrăcate femei, în ultimii patru ani, preşedintele american a apărut şi el o dată pe lista destinată bărbaţilor, în 2009.
Actorul britanic Colin Firth, cântăreţul american Justin Timberlake şi pilotul britanic de Formula 1 Jenson Button se regăsesc şi ei pe lista celor mai bine îmbrăcaţi bărbaţi din lume.
Categorie articol: 

Comentarii