Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Karateka de la Marţial Budo premiaţi la «Regal»

Vineri, de la ora 17.00, la Clubul "Regal" a avut loc "Gala de premiere a karate-ului brăilean", o festivitate susţinută financiar de Marian Fusea, consilier local PDL, Alexandru Nazare, deputat PDL Brăila şi Ştefan Chiscop, în care actorii principali au fost cei şase karateka de la CS Marţial Budo Brăila, care la mondialele de Fudokan din urmă cu două săptămâni au cucerit 20 de medalii, 13 dintre ele fiind din cel mai strălucitor metal, aurul. Alin Muşat, Andrei Fătu, Cristian Galiceanu, Leonard Constantin, Catrinel Iacob, Maria Iacob au fost în prim planul acţiunii, dar pe lângă ei au venit şi alţi colegi cu vechime şi palmares în karate-ul tradiţional, dar şi câţiva părinţi care de asemenea au performat la vremea lor în această artă marţială.
"În această seară, în această sală, se află şase campioni mondiali de Fudokan, care merită toată recunoştinţa noastră pentru că au dus faima oraşului Brăila şi al României peste hotare. Oraşul nostru are o tradiţie puternică în karate-ul tradiţional, iar acest lucru se vede la toate competiţiile la care participă sportivii de la Marţial Budo, pentru că ei acolo unde concurează monopolizează podiumul. Prin acest eveniment ne dorim să premiem performanţele extraordinare obţinute de sportivii clubului «Marţial Budo» şi să promovăm în rândul tinerilor sportul ca o alternativă bună de activitate extraşcolară", a declarat Marian Fusea cu acest prilej.
Antrenoarea federală Florica Pricob a făcut o scurtă istorie a performanţelor pe care acest club brăilean le-a repurtat de la înfiinţare şi până în prezent. A urmat o demonstraţie de karate tradiţional şi apoi cel mai aşteptat moment al serii, festivitatea de premiere. Iar cei care au susţinut financiar acest eveniment au fost generoşi. Campionii mondiali au primit echipament sportiv, tablete şi multe alte cadouri surpriză.

 
Categorie articol: 

Comentarii