Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kaiacistii si canoistii braileni au plecat in cantonament la Bascov

Luni, reprezentantii sectiei de kaiac canoe ai CSM-ului nominalizati pentru cele doua competitii rezervate juniorilor care se vor derula la sfirsitul acestei luni, Cupa Romaniei si Campionatele Nationale,
au plecat in cantonament la Bascov.
Pe lista juniorilor mari figureaza Alexandra Alex, Ionut Biru, Bogdan Constantin, Georgian Constantin si Antonel Vasii, iar pe cea a juniorilor mici, Eduard Toader, Andrei Hortolomei, Adelina Mormocea, Andreea Nedelcu, Daniel Terchila, Cosmin Simion si cadeta Alina Tiparu.
Celor mentionati mai sus li se vor alatura cei mai valorosi sportivi braileni, Mihaela Sterpu si Romeo Panait, componenti ai lotului national, care se pregatesc sub indrumarea antrenorului emerit, Ionel Baciu.
Alaturi de Baciu, care este cooptat in staff-ul tehnic al loturilor de juniori vor fi prezenti si ceilalti doi tehnicieni care lucreaza la sectia CSM-ului brailean, Florentina Ion si antrenorul emerit Marin Blindu.
Pentru jumatate dintre sportivii nostri aceasta este prima mare competitie la care participa, insa obiectivul nostru consider ca se va realiza. In afara de componentii lotului, sanse mari la medalii au Vasii, Toader, Hortolomei, dar si cadeta Alina Tiparu", a declarat antrenoarea Florentina Ion.
Intrecerile din cadrul Cupei Romaniei se vor derula pe 28 si 29 iulie, iar nationalele pe 29 si 30 iulie. Reprezentantii sectiei de kaiac canoe vor ramine in continuare la Bascov, pentru ca in perioada 5-7 august vor participa la selectia pentru loturile nationale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii