Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Juniorii A de la CF Brăila au remizat, 4-4, la Galaţi cu Dunărea

Săptămâna trecut juniorii A de la CF Brăila pregătiţi de Ionel Drăgoi au remizat, 4-4, la Galaţi într-o partidă de verificare cu omologii de la Dunărea. Marian Iordache a reuşit "dubla", celelalte două goluri ale brăilenilor fiind înscrise de Robert Gologan şi Silviu Gomolea.
CF Brăila a început partida în formula: Vasilache - Panait, Moroianu, Stan, Vlaicu - Gomolea, Zaharia, Ioan, Băbătie - M. Iordache, Gologan. În repriza a doua au mai evoluat, Olteanu, Ştefan şi Leu.
"A fost un joc frumos, deschis, cu multe goluri. Noi am condus cu 2-0, Dunărea a revenit şi a egalat, am mai condus şi cu 4-3 însă partida s-a încheiat în cele din urmă la egalitate. În concluzie a fost un antrenament reuşit", a declarat Ionel Drăgoi.
Sâmbătă, 26 iulie CF Brăila a mai jucat un amical în deplasare cu echipa de seniori din Liga a IV-a, Victoria Cazasu. La finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost 3-2 în favoarea jucătorilor lui Ionel Drăgoi. Pentru CF Brăila au înscris Gomolea, Iordache şi Băbătie.
"S-a jucat un fotbal frumos la Cazasu. Noi am avut doar şapte titulari în prima garnitură şi am dat credit mai multor copii de perspectivă. La finalul timpului regulamentar scorul a fost 3-2 pentru CF Brăila, însă repriza a doua s-a prelungit cu 25 de minute perioadă în care echipa gazdă a înscris de două ori", a mai spus Drăgoi.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii