Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Judoka Andreea Marinescu, medaliată cu bronz la U14

La finalele Campionatului Naţional de judo rezervate categoriei de vârstă U14, Andreea Marinescu de la CSM Brăila a cucerit medalia de aur la echipe şi bronzul în concursul individual. Sportiva pregătită de antenoarea Carmen Constantin a disputat şase meciuri la categoria 36 kg, de cinci ori a ieşit învingătoare, însă în final s-a clasat pe locul al 3-lea din 20 de judoka. La competiţia pe echipe Marinescu a fost titulară la categoria 40 kg, a câştigat toate meciurile pe care le-a avut de disputat şi a devenit campioană naţională. Pentru CSM Brăila a mai concurat şi Paul Scurtu, la categoria 42 kg, însă acesta a câştigat trei meciuri din şase şi s-a clasat pe poziţia a şaptea.
"Rezultatele sunt bune. Nu am avut posibilitatea să mergem la concursuri amicale, pregătitoare finalei, în condiţiile acestea nici sportivilor nu le poţi cere imposibilul", a declarat antrenoarea Carmen Constantin.
În altă ordine de idei, astăzi, la sala de antrenament de la CSM Brăila se desfăşoară Cupa "Dunării" şi ediţia a doua a Memorialului "Dumitru Constantin" la judo, la care vor participa în jur de 50 de sportivi de la Metalul Buzău, Unirea Focşani şi bineînţeles de la clubul organizator. Întrecerile vor avea loc la categoriile U10, U12, U14 şi U16.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii