Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Judecat pentru că a furat zeci de batoane de salam

un brăilean de 61 de ani şi-a făcut un obicei din a fura salam din supermarket, însă în final i s-a înfundat şi a fost trimis în faţa instanţei • hoţul a dat mai multe lovituri în supermarket-urile Carrefour, Kaufland, Profi, Penny şi Lidl • au fost situaţii când a sustras chiar şi 20 batoane de salam odată • procurorii au dispus trimiterea în judecată pentru furt

 

Judecat pentru furt de batoane de salam din supermarket. Un brăilean de 61 de ani a luat magazinele la rând şi a plecat cu zeci de bucăţi de salam, fiind axat în mare parte pe salamul de Sibiu. Bărbatul a ajuns acum în faţa instanţei, el fiind acuzat de comiterea a 13 furturi.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au definitivat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului N.G. în vârstă de 61 de ani pentru săvârşirea infracţiunii de furt în formă continuată. În rechizitoriu se arată faptul că, în perioada aprilie - octombrie 2019, inculpatul s-a axat pe furtul de salam.

Astfel, la data de 13 aprilie 2019, în jurul orei 19.30, bărbatul s-a deplasat la supermarket “Carrefour” şi a sustras 6 deodorante stick şi 3 bartoane de salam Fox. Valoarea bunurilor sustrase se ridică la 119 lei. Hoţul a fost depistat de agenţii de securitate cu bunurile asupra sa, după ce a trecut de linia caselor de marcat. Fiind audiat, inculpatul de 61 de ani a recunoscut săvârşirea faptei.

La data de 15 aprilie, bărbatul a mai dat o lovitură. El s-a deplasat la supermarket “Profi” de unde a sustras 8 batoane de salam în valoare totală de 90,34 lei.  În ziua de 6 iunie, numitul N.G. a mers la un magazin şi a sustras din interior 3 sticle de whisky Jack Daniel's şi mai multe deodorante marca “Dove”, valoarea bunurilor furate fiind de 460 lei. În data de 2 iulie, la ora 21.45, inculpatului inculpatul a mers tot la supermarket “Carrefour” de unde a sustras 20 de batoane de salam de Sibiu şi o pereche de ochelari, totul în valoare de de 623 lei. Pe 8 iulie, inculpatul a mers la “cumpărături” în Kaufland şi a sustras 13 bucăţi de salam şi o sticlă de oţet, totul în valoare de 218 lei. În data de 23 iulie, numitul N.G. a mers la Kaufland şi a sustras mai multe produse cosmetice, apoi a mers la SC REWE - Penny Market şi a sustras 7 batoane de salam săsesc şi un rucsac, totul în valoare de 367 lei. La data de 31 iulie, acelaşi inculpat a mers la SC Profi şi a sustras produse alimentare în valoare de peste 1.100 lei.

Inculpatul a continuat furturile din supermarket şi în luna august, chiar în prima zi a lunii el mergând la “Profi” şi plecând cu 10 bucăţi de salam Cristim şi 8 bucăţi de caşcaval, totul în valoare de 305 lei. În ziua de 15 august, bărbatul a sustras un rotopercutor în valoare de 115 lei din incinta “Brico Depot”.

După cum se mai arată în rechizitoriul Parchetului, la data de 26 august, inculpatul a mers la SC LIDL şi a sustras 10 batoane de salam de Sibiu şi 6 bucăţi de caşcaval, valoarea totală fiind de 369 lei.

În septembrie şi octombrie, inculpatul a mai comis două furturi, unul din supermarket “Carrefour”, de unde a luat o vestă bărbătească şi o pereche de ochelari, şi altul din incinta unui magazin de unde a sustras un ghiozdan în valoare de 110 lei.

Până la urmă, cariera de hoţ de salam a brăileanului s-a sfârşit brusc, după ce a fost dibuit de agenţii unui supermarket. Dosarul în care inculpatul este judecat pentru infracţiunea de furt a fost înregistrat pe rolul instanţei. 

 
Categorie articol: 

Comentarii