Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Judecat pentru că a distrus un aparat de jocuri de noroc

• libertatea unui brăilean de 35 ani stă acum în mâinile judecătorilor, după ce anchetatorii au stabilit că, în 2016, tânărul a spart ecranul unui aparat de joc • inculpatul a părăsit ţara la scurt timp după incident

 

Lăsat fără bani de un aparat de noroc, scos dator de administratorul sălii de jocuri şi trimis în judecată. Astea-s urmările pentru un brăilean de 35 ani, pentru că, cel mai probabil, s-a lăsat condus de furie. Dumitru Constantin a mers, la finele lunii mai 2016, la o sală cu jocuri de noroc, unde a încercat să-şi înmulţească banii la păcănele. Numai că aparatul nu i-a dat bani în plus, ci din contră, l-a lăsat şi fără suma pe care o avea asupra lui, că deh, ăsta i-a fost norocul în ziua aia. Enervat, ar fi spart ecranul aparatului şi ar fi părăsit sala fără să anunţe pe nimeni despre fapta sa.

Pe 30 mai 2016, în jurul orei prânzului, poliţiştii brăileni au fost chemaţi la o sală de jocuri de noroc din municipiu, pentru că o persoană necunoscută a distrus un aparat. Angajatul societăţii le-a spus anchetatorilor că el nu a observat nimic, până în momentul în care un alt client l-a chemat să-i arate distrugerea. Numai că sistemul video de supraveghere montat în sala de jocuri a surprins întreaga scenă, iar imaginile ar arăta cum un bărbat a spart ecranul de la păcănele şi a plecat. Făcându-se cercetări, anchetatorii l-au identificat pe Dumitru Constantin ca fiind făptaşul. Tânărul ar fi recunoscut că el a distrus aparatul de joc, lovindu-l cu dosul palmei, şi s-ar fi arătat dispus să plătească prejudiciul estimat la 2.600 lei. Numai că, la scurt timp după cele întâmplate, Dumitru Constantin a plecat din ţară şi dus a fost.

Rămâne de văzut ce vor decide judecătorii Judecătoriei Brăila, acolo unde a ajuns dosarul pentru distrugere.
Categorie articol: 

Comentarii