Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jonah Hill pierde lupta cu kilogramele

Actorul american Jonah Hill, renumit pentru rolurile din "Lupul de pe Wall Street/The Wolf Of Wall Street" şi "O altă adresă de pomină/ 22 Jump Street", nu s-a numărat niciodată printre starurile de la Hollywood cu o siluetă de invidiat, însă în ultima vreme acesta pare să piardă complet lupta cu kilogramele în plus.
Cotidianul Daily Mail scrie că actorul a slăbit aproape 20 de kilograme după ce a apărut în 2011 în filmul "Moneyball", susţinând că a dovedit maturitate atunci când a luat decizia de a slăbi.
"Cred că este vorba despre munca pe care o depui. Să fii într-o formă bună este o dovadă de maturitate. Cred că eşti tratat cu mai multă seriozitate", declara atunci actorul.
Şi în filmul "22 Jump Street", actorul american afişează o formă fizică bună.
Însă, se pare că Hill nu mai este foarte interesat în prezent de silueta sa.
Jonah Hill s-a îngrăşat vizibil în ultimele luni, aşa cum se poate vedea şi în fotografiile surprinse, pe 27 iulie, la nunta cântăreţului Adam Levine, solistul trupei Maroon 5.
Daily Mail a publicat mai multe fotografii cu Jonah Hill în timp ce-şi plimbă câinele pe o stradă din Los Angeles.
Comedia de acţiune "O altă adresă de pomină/ 22 Jump Street", a debutat în iunie pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 60 de milioane de dolari.
Pentru rolul din "Lupul de pe Wall Street", regizat de Martin Scorsese, Jonah Hill a primit o nominalizare la premiul Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol secundar.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii