Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jessica Lange va primi un premiu onorific pentru excelenţă în film

Actriţa, recompensată de Academia de film americană cu două premii Oscar, pentru rolurile din "Tootsie" (1983) şi "Blue Sky" (1995), va primi trofeul la o gală care va avea loc pe 16 noiembrie, informează contactmusic.com.
"Jessica Lange posedă cele trei elemente cheie de care are nevoie un actor pentru a reuşi în acest business: talent, frumuseţe şi inteligenţă. (...) Este o onoare pentru mine să îi ofer acest premiu", a spus Kirk Douglas.
Personalităţile care au fost recompensate cu această distincţie de-a lungul anilor sunt Forrest Whittaker, Robert De Niro, Michael Douglas, Harrison Ford, Quentin Tarantino, Ed Harris, John Travolta şi chiar Kirk Douglas.
Jessica Lange a fost de şase ori nominalizată la premiul Oscar. Fost top-model de succes, Jessica Lange a avut numeroase alte roluri notabile, precum cele din "Poştaşul sună întotdeauna de două ori" (1981), "Promontoriul groazei" (1991), în regia lui Martin Scorsese, "Frances" (1982) şi "Music Box" (1989), de Costa-Gavras, după debutul ei din "King Kong" (1976). Actriţa americană a mai fost recompensată cu cinci Globuri de Aur şi două premii Emmy.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii