Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jandarmii, in misiune de Boboteaza

Pentru a evita producerea unor incidente neplacute la manifestarile organizate cu ocazia sarbatorii "Bobotezei", jandarmii se vor afla printre brailenii care vor participa la acestea. Astazi, numai in municipiu, peste 130 de jandarmi vor executa misiuni specifice la
Catedrala "Nasterea Domnului", pe Calea Calarasilor, dar si pe Faleza Dunarii, unde va avea loc slujba de sfintire a apei, in prezenta episcopului "Dunarii de Jos", P.S. dr. Casian Craciun.
"Ca in fiecare an, efective din cadrul Jandarmeriei brailene se afla in dispozitivul de ordine publica, pentru asigurarea ordinii la manifestarile religioase si culturale ce se vor organiza, atit in municipiu, cit si in judet, cu prilejul sarbatorii “Bobotezei”. In scopul desfasurarii in conditii de siguranta a acestor manifestari, Jandarmeria adreseaza rugamintea cetatenilor sa respecte indicatiile oamenilor legii", a precizat plt. Sorin Neftode din cadrul Compartimentului Relatii Publice al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila.
La aceasta misiune participa si lucratori din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului, Politiei Comunitare, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Braila si din cadrul Serviciului de Ambulanta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii