Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ivan si Petre au ramas cu medaliile de bronz

La editia din acest an a nationalelor de box pentru seniori CSM-ul a obtinut doua medalii de bronz prin Florin Ivan si Sabin Petrea.
Cu toate ca este inca junior, Petrea a avut o prestatie foarte buna si in semifinale, insa arbitrii l-au vazut invingator pe adversarul lui. Nu a ramas nepasator insa antrenorul lotului national de juniori, Ion Moroita, care a apreciat prestatia pugilistului brailean si l-a cooptat in lotul pe care il coordoneaza.
Cel de al treilea boxer al CSM-ului prezent la Tg. Jiu, Florin Christescu, a pierdut la puncte inca din primul meci in fata brasoveanului Marian Cretu.
"Petrea si-a depasit conditia si daca arbitrajul ar fi fost corect el trebuia sa ajunga in finala. Pugilistul nostru a fost totusi recompensat prin cooptarea la lotul national de juniori. De la Ivan aveam pretentii, insa m-a dezamagit total. El avea ca obiectiv medalia de aur si un loc in lotul national de seniori. Vom face o analiza a evolutiei sportivilor nostri la aceasta competitie si vom lua masuri radicale", a declarat Tinca Amza.
Categorie articol: 

Comentarii