Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

In Iran, e foamea cit China

Nu, nu se poate sa ratati stirea asta, care este prea tare. Pe bune, eu as face un film pornind de la stirea pe care o voi prezenta si apoi comenta in cele ce urmeaza. Ia auziti cum suna:
Iranul a ratat sansa de a intra in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare sandvis din lume, dupa ce miile de persoane care au asistat la realizarea sa s-au imbulzit spre preparatul-record si l-au mincat, inainte de a fi masurat. Sandvisul, lung de 1.500 metri, fusese preparat din 700 kg de carne de strut si 700 kg carne de pui, intr-un parc din capitala tarii, Teheran.
Doar cit imi imaginez ce-a fost acolo si ma dezintegrez de ris. Oare care a fost primul gind care le-a venit in cap organizatorilor, in momentul in care au vazut ca hoardele de flamanzi se napustesc asupra sandvisului urias? Au crezut ca-i o farsa, ca baietii au chef de glume sau ca sint cumva la camera ascunsa? Ma, cum naiba sa sari cu gura pe un sandvis, care este facut tocmai pentru a aduce un titlu tarii tale, doar ca sa-ti potolesti foamea?
Cred ca a fost o adevarata nebunie la fata locului dupa ce trupa s-a pus pe mincat. Imaginati-va, sandvisul avea 1,5 kilometri. 1.400 de kilograme de carne de strut si pui au fost care halite, care mincate, care calcate in picioare, care folosite pentru a-l manji pe colegul de linga tine, ca nu se mai satura, hapsinul.
Asta da eveniment care sa aduca imagine tarii tale. Iranul este acum pe buzele tuturor, ceea ce inseamna ca baietii au dat lovitura. Poate ca ar trebui sa facem si noi, romanii, un astfel de sandvis, pe care sa tabarim apoi sa-l mincam. Din pacate, acest lucru nu este posibil si va zic si de ce: la noi, sandvisul nu ar fi mincat, ci furat, deci tot n-ar avea ce sa omologheze cei de la Cartea Recordurilor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii