Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ionut Stoica si-a reconfirmat clasa

La Campionatele Nationale de box pentru cadeti CSO Ianca a cucerit trei medalii, doua de bronz prin Alexandru Stoica la categoria 50 kg si Costel Soica la categoria 52 kg si una de aur. Titlul de campion national a fost adjudecat de Ionut Stoica la categoria 60 kg. Titularul acestei categorii la lotul national de cadeti l-a invins la puncte in finala pe Georgian Fieraru de la CSM Focsani. Nu este prima reusita de acest gen a boxerului antrenat de George Pertea. Ionut Stoica a obtinut prima medalie din cariera, cea de bronz, in urma cu doi ani la nationalele de box pentru copii, iar anul trecut a fost campion national la aceeasi categorie de virsta.
Vineri, 25 mai, I. Stoica va pleca impreuna cu lotul de cadeti intr-un cantonament in Ucraina, iar peste patru saptamini va lua parte la Campionatele Europene de box rezervate tarilor care fac parte din Uniunea Europeana.
In alta ordine de idei alti doi componenti ai clubului CSO Ianca, Valentin Grama si Dorin Patracioc fac ultimele retusuri inaintea nationalelor de box pentru juniori care vor incepe pe data de 29 mai la Arad.
"Rezultatele de la cadeti au fost foarte bune. Ionut a demonstrat ca este cel mai bun boxer din tara la categoria 60 kg si cred ca va face o figura frumoasa si la europene. La juniori ambii reprezentanti ai clubului nostru au sanse mari la medalia de aur. Grama si Patracioc sint titularii lotului national de juniori la categoriile 51 si respectiv 48 kg si cu siguranta ne vor aduce medalii din competitiile internationale la care vor participa in acest an. In ultimii ani tot timpul ne-am confruntat cu probleme financiare, acum avind sprijinul clubului Dunarea Galati speram sa avem linistea necesara ca sa putem pregati cum se cuvine concursurile din acest sezon", a declarat George Pertea.
Categorie articol: 

Comentarii