Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ionut Popa: Poli Iasi este condamnata la retrogradare din cauza politicienilor

Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca formatia sa este condamnata la retrogradare din cauza politicienilor locali, care nu au sprijinit financiar clubul, asa cum au promis, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Au zis despre mine sa fac performanta si sa nu mai vorbesc de politica? Cine? Niste prosti si niste timpiti! Va spun eu: in Iasul, asta, toata lumea e Gica-Contra! Noi sintem condamnati la retrogradare din cauza lor, a politicienilor! Ce treaba am eu cu politica? Sincer, ma doare-n fund de politica lor! In tara asta a fost un singur partid adevarat: Partidul Comunist! Restul...", a spus Popa.
Tehnicianul a adaugat ca regreta faptul ca a ramas la echipa, in baza promisiunilor facute de Consiliul Judetean. "Va spun eu care este adevarul: m-au mintit vara trecuta ca imi dau bani sa-mi fac echipa! Si?! Mi-am luat teapa! Ce prost am fost ca am ramas... Politicienii si-au batut joc de mine si nu uit! Pai, eu ma duc la Consiliul Judetean imbracat frumos, la costum, parfumat, ma pup cu toti... Ma pup cu Dracu'! Si banii? Niste mincinosi! Asa sa scrieti: niste mincinosi prosti! Niste hoti! Niste banditi! Daca mai era Caragiale, ma luam de mina cu el!", a declarat Popa.
Tehnicianul iesenilor a mai acuzat faptul ca nu are bani pentru echipa: "Nu se poate asa ceva! In tara ne striga lumea: "Sarantocilor!", "Mamaligarilor!", "Sirmarilor!", "Aveti dupa ce bea apa?!" si vin astia si-mi spuna mie de performanta?! Va spun: eu accept orice, dar sa nu-si bata nimeni joc de mine!".
Categorie articol: 

Comentarii