Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ionut Iftimoaie si-a anuntat retragerea din circuitul profesionist

Luptatorul Ionut Iftimoaie si-a anuntat, luni, retragerea din circuitul profesionist la finalul anului 2006, urmind sa mai lupte la gala de vineri, din orasul sau natal, Bacau, si la alte doua reuniuni similare, iar din 2007 sa se dedice impresariatului si carierei cinematografice.
"In acest an voi lupta in ultimele trei meciuri, dupa care ma voi retrage. E un moment in care trebuie sa decizi. M-am gindit mult si dupa 10 ani de cariera trebuie sa recunosc ca accidentarile isi spun cuvintul. E o alegere din inima si cred ca fanii mei o vor respecta", a declarat Iftimoaie.
Ionut Iftimoaie va lupta vineri, la Bacau, in gala Local Kombat "Acasa la Iftimoaie", dupa care va mai sustine un meci in septembrie sau octombrie, urmind ca retragerea sa sa aiba loc in luna decembrie. "Nu am decis locatia inca, dar cu siguranta voi alege un oras in care m-am simtit excelent, dintre Iasi, Cluj, Galati si Rimnicu Vilcea", a declarat luptatorul, pentru MEDIAFAX.
Din 2007, el se va ocupa de impresariat, dar isi doreste si o cariera in lumea cinematografiei. "Ma vad jucind un rol de dur, in slujba binelui. Un fel de Van Damme sau Dolph Lundgren al Romaniei", a spus amuzat Iftimoaie.
In gala de la Bacau, Ionut Iftimoaie il va intilni pe bielorusul Sergei Gur, cistigatorul galelor K1 de la Marsilia si Milano, din acest an. "Sunt pregatit, intr-o forma fizica buna si cred ca agresivitatea va fi principalul atu in confruntarea cu Gur. Va conta si sustinerea publicului din orasul meu natal, Bacau", a declarat Iftimoaie.
El este convins ca rudele si prietenii sai vor fi prezenti la gala de vineri, dar nu si mama sa. "Pe mama nu reusesc sa o conving sa vina la un meci al meu live. Cu tata mai negociez inca, sper sa-l conving. Oricum, noi sintem o familie mare si galagioasa si voi avea parte de incurajari", a incheiat luptatorul.
In piramida europeana a galei de la Bacau vor lupta, la categoria 73 de kilograme, Horia Vintila, romanul care reprezinta Portugalia in circuitul profesionist, Olli Koch (Germania), Thomas Hladky (Elvetia) si Adrian Buda, aradeanul descoperit anul trecut de Mike Tyson, in timpul vizitei acestuia in Romania.
Un alt meci va fi cel dintre Daniel Ghita, care revine dupa KO-ul suferit la gala de la Iasi, si turcul Muhammad Ali Durmaz, care reprezinta Germania. La feminin, Corina Cirlescu o va intilni pe poloneza Klaudia Ksiezak.
Cintarul oficial va avea loc joi, de la ora 14.00, la Hotelul Euro-Ema, din Bacau. Bugetul galei este de 50.000 de euro. Pretul biletelor este de 30 de lei, cele VIP costind 100 de lei. Gala Local Kombat "Acasa la Iftimoaie" va avea loc vineri, de la ora 22.00, fiind transmisa in direct de PRO TV, cu incepere de la ora 23.00.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii