Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ioana Mihaela Cernat si Emil Impuscatu sint campioni de clasa C

In jur de 500 de perechi de dansatori profesionisti de la 76 de cluburi tara au participat in week-end-ul trecut la Campionatul National de dans sportiv pe clase si la Cupa "Dance Art", competitii gazduite de sala Sporturilor din Tirgu Mures.
Participantii au incintat publicul spectator cu eleganta si rafinamentul unor dansuri precum vals lent, slowfox, quiqstep sau tango, la clasa standard dar mai ales cu dansurile latino, cha-cha, samba, jive, rumba si passo-doble.
Daca la cea de-a doua editie a cupei "Dance Art", derulata vineri, perechea braileano-gateana Ioana Mihaela Cernat, de la LPS - Emil Impuscatu, elev al liceului Pedagogic din Galati, s-a clasat pe locul al treilea la open latino, categoria de virsta 16-18 ani, simbata, la Campionatul National pe clase, cei doi au reusit sa urce pe prima treapta a podiumului de premiere.
Ioana Mihaela Cernat si Emil Impuscatu au avut o evolutie impecabila la clasa C, sectiunea latino, categoria de virsta 16-18 ani si au reusit sa devina campioni nationali.
Cei doi danstori vor mai participa pe data de 29 noiembrie la cupa "Beija flor" dar si la cupa "Generatia 9", competitie care va avea loc in perioada 6-7 decembrie la Bucuresti.
"Sintem foarte fericiti pentru ceea ce am realizat in week-end-ul trecut. Pentru un sportiv cea mai mare realizare este sa devina campion national si trebuie sa mentionez ca pentru a putea sa ne pregatim si sa participam la concursuri avem nevoie de mult timp. Am fost intelesi de Inspectoratul Scolar si de conducerile celor doua unitati de invatamint, carora vrem sa le multumim si pe aceasta cale, pentru ca altfel nu puteam obtine aceste performante. Vom fi foarte fericiti sa dansam in fata galatenilor pe data de 29 noiembrie", a declarat Emil Impuscatu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii