Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ioana Harabagiu este vicecampioană naţională în proba de 200 m fluture

• brăileanca a obţinut bronzul la 50 m fluture • la naţionalele open de nataţie de la Bacău, înotătorii de la CSM Brăila au ajuns în finalele probelor la care au concurat

 

La ediţia din acest an a Campionatului Naţional de înot pentru seniori tineret şi juniori de la Bacău, eveniment la care au participat 396 de sportivi de la 56 de cluburi, CSM Brăila a făcut o figură frumoasă cu sportivii pe care i-a aliniat la start. Delegaţia clubului brăilean, coordonată de profesorul Cătălin Nistor, a avut în componenţă 9 înotători, 2 au luat startul în competiţia rezervată tineretului, Dragoş Pungă şi Daria Enciu, şi 7 în cea a juniorilor, aceştia fiind David Papuc, Cristian Ganea, Mădălin Gavrilă, Denis Leopa, Robert Ciutacu, Ioana Harabagiu şi Teodora Pînzariu. 

Ioana Harabagiu a obţinut cele mai bune rezultate. Brăileanca a devenit vicecampioană naţională în proba de 200 m fluture şi a cucerit medalia de bronz la 50 m fluture. Harabagiu a avut un timp foarte bun în proba de 100 m fluture, care i-ar fi adus medalia de aur însă a fost descalificată de arbitri.

Cristian Ganea a fost aproape de o medalie la 100 m bras însă a încheiat cursa pe locul al patrulea. Ganea a ocupat poziţia a şasea la 200 m bras şi pe a şaptea la 50 m bras, iar în toate aceste trei curse brăileanul a realizat noi recorduri personale. Dragoş Pungă s-a clasat pe locul al cincilea, în finala mare, la 200 m bras, iar colegul lui de club, Mădălin Gavrilă a ocupat locul al optulea în proba de 100 m spate. Tot pe aceeaşi poziţie s-a clasat ştafeta juniorilor la 4x100m liber, formată din Cristian Ganea, Mădălin Gavrilă, David Papuc, Robert Ciutacu.

Imediat după naţionalele de la Bacău înotătorii brăileni au început pregătirile în vederea unei alte competiţii importante, Campionatele Internaţionale de Înot ale României care vor avea loc în luna mai.
Categorie articol: 

Comentarii