Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ioan Băban este în tratative avansate cu HC Dunărea

După o perioadă de incertitudini în privinţa celui care va deveni antrenor principal la HC Dunărea se pare că, până la finalul acestei săptămâni, apele se vor linişti, gruparea brăileană urmând a-l avea pe banca tehnică pe Ioan Băban.
Cum s-a ajuns la această soluţie?
Înţelegerea cu Alexandrina Soare s-a încheiat chiar înainte de Cupa României, iar şefii grupării brăilene nu au mai dorit să se pună din nou la masa tratativelor cu antrenoarea care a promovat-o pe HC Dunărea în Liga Naţională.
Au urmat două variante, prima că echipa brăileană va fi preluată de Gheorghe Covaciu de la Universitatea Jolidon Cluj, după care s-a vorbit despre o soluţie de pe plan local, Cristi Preda - Viorel Alexandru.
Ambele au picat, iar din surse bine informate am aflat că postul de antrenor principal la HC Dunărea va fi preluat de Ioan Băban, tehnician care, în sezonul recent încheiat, a fost la cârma echipei HCM Ştiinţa Baia Mare.
Băban a activat o perioadă lungă la Baia Mare, de la începutul anilor '90 cu mici escale în Italia sau Ungaria.
Antrenorul nu a confirmat venirea la Brăila, cum de altfel nici şefii de la HC Dunărea nu au vrut să comenteze despre acest subiect, însă surse demne de încredere susţin că, din cauza situaţiei financiare precare de care beneficiază HCM Ştiinţa, Băban nu mai doreşte să rămână la Baia Mare.
Categorie articol: 

Comentarii