Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Ioan Andone este cel mai potrivit antrenor pentru Dinamo"

Fostul atacant al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat, joi, că Ioan Andone este cel mai indicat antrenor care ar putea conduce în acest moment formaţia alb-roşie, deoarece cunoaşte foarte bine ceea ce înseamnă clubul din Ştefan cel Mare.

Atacantul a vorbit şi despre meciul naţionalei din Serbia, dar şi despre relaţia pe care o are cu selecţionerul Răzvan Lucescu: "Sunt alături cu sufletul de Răzvan Lucescu şi de echipa naţională. Pentru mine omul Răzvan Lucescu înseamnă foarte mult, deoarece a avut încredere în mine şi m-a chemat după mult timp la echipa naţională. Chiar dacă nu mă va mai convoca, eu nu am de ce să fiu supărat pe el. Cred că meciul cu Serbia va fi unul foarte interesant, pentru că noi nu mai avem nimic de pierdut. România a jucat întotdeauna bine atunci când stadionul a fost plin. Cu Mutu în teren vom fi mult mai puternici, nu vom pierde la Belgrad".

Atacantul român Ionel Dănciulescu a marcat, miercuri seară, primul său gol pentru formaţia Hercules în partida cu Huesca, scor 2-0, meci contând pentru turul 3 al Cupei Spaniei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii