Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Introducerea sensului unic de circulatie in Piata Traian a fost o greseala

Presedintele PNG, Ionel Alexandru, este de parere ca introducerea sensului unic de circulatie pe Calea Calarasilor, intre Piata Traian si B-dul Independentei, a fost o mare greseala. El spune ca acest lucru provoaca grave perturbari, mai ales cetatenilor care locuiesc in Centrul Vechi al orasului sau celor care muncesc in zona portului. Astfel pentru a ajunge de la serviciu acasa, oamenii care au domiciliul in Viziru sau Radu Negru sint nevoiti sa mearga pina la B-dul Independentei pentru a se putea urca intr-un mijloc de transport in comun. Ionel Alexandru are si o propunere pentru a-i scuti pe cei care isi au locurile de munca in zona Piata Traian de drumul pina la B-dul Independentei, si anume introducerea circulatiei in ambele sensuri, dar numai pentru autobuze si microbuze.
"Autobuzele 10, 2, 4 si microbuzele ar trebui sa circule in ambele sensuri. Avem partea stinga a carosabilului blocata de parcari, strada este ingusta, noi avem nevoie de parcari pe sosea? Nu se poate sa pierdem din terenul rutier si sa obligam atita lume sa mearga cu ochii in soare pe strada Mihai Eminescu pina la B-dul Independentei. Am intilnit cazuri cind oamenii iau trei mijloace de transport in comun pentru a ajunge acasa, din zona Centrului Vechi pina in Radu Negru sau Viziru. Sa ocoleasca jumatate de oras pentru a se intoarce acasa, de la servici", a precizat liderul PNG.
Ionel Alexandru a dat ca exemplu orasul vecin, Galati, unde desi este sens unic de circulatie pe strada Domneasca, totusi pentru mijloacele de transport in comun este permisa circulatia in ambele sensuri, astfel incit cetatenii sa poata ajunge cu autobuzul acolo unde au nevoie.
Categorie articol: 

Comentarii