Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Interlopi prinsi inarmati pina-n dinti

"Mascatii" de la Detasamentul de Politie pentru Interventii Rapide (DPIR) si agentii de la Politia Urbana au capturat, simbata seara, sapte membri ai gastii interlope din Radu Negru care faceau "rondul de noapte" cu o masina, avind asupra lor citeva topoare, un cutit, o bita, o ranga si o cazma pe care in nici un caz nu intentionau sa o foloseasca la sapat gradina.
In timpul unei actiuni de prevenire a faptelor antisociale, politistii au depistat la intersectia Str. Chisinau cu Str. Calugareni autoturismul "Dacia 1310" nr. VN-99-ACA, in care se erau inghesuiti 7 executanti ai gruparii din zona, printre care si Tiberius Parpalac, minorul judecat in stare de libertate pentru zeci de tilharii, furturi si atacuri mafiote.
"Au fost identificati Petrica I., Florin B., Mihai P., Vasile T., Tiberius P., Romica P. si Marius T, cu virste cuprinse intre 17 si 28 de ani. In masina au fost descoperite doua topoare, un satir de 33 cm, un cutit de 21 cm, o bita, un levier si o cazma. Cei in cauza au fost condusi la sediu si sanctionati contraventional cu amenzi in valoare totala de 3000 lei. Dupa acest eveniment, politistii au continuat actiunea, controlind 4 discoteci, legitimind mai multe persoane si destramind 4 grupuri", ne-au precizat surse din cadrul Biroului de Presa al Politiei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii