Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Interes maxim pentru semaforizarea intersectiilor

Brailenii acorda un interes deosebit problemei mentinerii in functiune a semafoarelor montate, la sfirsitul anului trecut in sapte intersectii din municipiu - B-dul Independentei colt cu Str. Garii, B-dul Independentei colt cu Str. Republicii, B-dul. Cuza colt cu Republicii, Str. Grivita colt cu Calea Galati, B-dul Cuza colt cu Calea Calarasilor, B-dul Independentei colt cu Calea Calarasilor si Sos. Buzaului colt cu Str. Grigore Alexandrescu. Articolul din numarul de ieri al ziarului nostru, in care va informam ca autoritatile au luat decizia de a opri, din nou, semafoarele respective, pentru cateva zile, pentru a le redimensiona diagrama de functionare, a suscitat numeroase comentarii din partea cititorilor nostri. Iata cateva dintre ele:
"Duminica trecuta stateam singur la semafor in fata Primariei si a tinut rosu o gramada. Nu s-a pus liber pentru dreapta... nu stiu daca toate sunt eficiente".
"Semafoarele montate pe Independentei sunt total aiurea.....mai mult pierzi timp de pomana... cel de la Grivita cu Galati e bun si Independentei cu Calarasi, dar restul... niste bani aruncati aiurea... cadouri de Craciun pentru niste hoti, cum spune un alt cititor mai sus... pacat ca nu sunteti corecti fata de populatie... ca pariez ca prosti nu sunteti... rusinica!"
"Semafoarele mai rau incurca, nu rezolva nimic. Pasajele pietonale si sensurile giratorii sunt o solutie. Sa nu uitam si de prezenta si masurile luate de agenti. Daca nu cumva trec golanii pe care ii saluta, mandri de ei si cu respect".
Un cititor care semneaza "Soferul" spune ca a terminat o facultate de Automatica si se ofera sa rezolve problema semaforizarii orasului. Acesta semnaleza cateva nereguli: "
1.Cele de la Tribunal oricum erau inutile, in conditiile in care coloana de masini era oprita de cele de la Primarie. 2.Nu sunt sincronizate, coloana de masini oprita de semafoarele pe rosu de la Tribunal ajungea sa blocheze statia de autobuz de la Murgoci. 3.Semafoarele din Bariera nu sunt sincronizate, pleci pe verde de la Catedrala si te opresti imediat ca este pe rosu cel de la strada Hipodrom. Valabil si din sens invers, pleci pe verde de la Dunacor si te opresti la urmatorul".
"Semafoarele sunt bune, problema este ca ele trebuie setate in asa fel incat sa fluidizeze traficul, sunt ore la care stai singur la semafor, asa cum a mai scris cineva dar, repet, ele sunt utile. O mare aberatie sunt cele doua semafoare de pe Buzaului, Scoala nr.2, este inadmisibil ca doua semafoare aflate la 50 de metri unul de celalalt sa nu fie sincronizate! Pleci de la unul ca e verde, apoi opresti, ca celalalt e rosu".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii