Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Instanţa a respins cererea de înregistrare a Partidului Poporului - Dan Diaconescu

Dan Diaconescu a solicitat, pe 12 aprilie, Tribunalului Bucureşti înregistrarea Partidului Poporului - Dan Diaconescu, după ce Curtea de Apel Bucureşti i-a respins definitiv cererea de înregistrare a Partidului Poporului.
Dan Diaconescu a anunţat, pe 25 iunie 2010, imediat după ce a fost eliberat din arestul Poliţiei Capitalei, în urma deciziei Tribunalului Bucureşti în dosarul în care era acuzat de şantajarea unui primar din judeţul Arad, că va intra în politică şi va înfiinţa Partidul Poporului.
Diaconescu a explicat, în aceeaşi zi, că s-a gândit să fondeze un partid după ce - pornind de la constatarea că nici un lider de partid nu a fost arestat - a ajuns la concluzia că, dacă va fonda un partid, nu va mai fi arestat. "La începuturile revoltei mele, m-am gândit că o maximă protecţie este să fii ziarist în ţara asta - am văzut că ziariştii încep să fie arestaţi. M-am gândit apoi să fiu realizator de televiziune - am văzut că şi realizatorii de televiziune au început să fie arestaţi. Pe urmă, m-am gândit că trebuie să îmi fac televiziune - iată că degeaba, tot te arestează. Şi atunci mă gândesc că trebuie să facem neapărat un partid, că s-ar putea să sparg gheaţa să fiu şi primul preşedinte de partid arestat!", a mărturisit el.
Categorie articol: 

Comentarii