Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Instanţa a decis: 30 de zile în arest pentru bătăuşul de poliţişti

Caz de ultraj, pedepsit la Brăila. Bărbatul care l-a bătut pe un poliţist în luna iulie, în localitatea Latinu, a fost trimis de judecătorii brăileni după gratii pentru următoarele 30 de zile. Bătăuşul susţine că nu a vrut să-l lovească pe cel în cauză, ci "pe colegul său", ne-au relatat surse din rândul anchetatorilor.
Ieri dimineaţă, Adrian Benescu, individul care l-a agresionat pe lucrătorul Inspectoratului de Poliţie Judeţean în timp ce acesta era la datorie, a fost prezentat de către procurori instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. După aproximativ o oră şi jumătate, judecătorii au decis: inculpatul va sta după gratii următoarele 30 de zile. Benescu a fost scos de la judecată încătuşat, de către mascaţii IPJ, apoi urcat în dubă şi dus în arest.
Reamintim că, în seara zilei de 5 iulie, poliţistul M.T. împreună cu un coleg au mers la cafe-barul din sat pentru aplanarea unui conflict. Ajunşi la faţa locului, lucrătorii IPJ au vrut să cheme întăriri, însă Adrian Benescu a pus mâna imediat pe un băţ şi l-a lovit în cap pe M.T. Ulterior, dându-şi probabil seama de gravitatea faptei sale, agresorul s-a ascuns de anchetatori. Din cauza leziunilor traumatice, victima a avut nevoie de îngrijiri medicale timp de 7-9 zile. După aproape două luni, poliţiştii brăileni l-au găsit pe bătăuş, miercuri dimineaţă, în apropierea localităţii Măcin din judeţul Tulcea. Individul a fost reţinut imediat pentru 24 de ore, existând probe clare că el este făptaşul. Surse din cadrul anchetatorilor ne-au relatat că Benescu nu intenţiona să-l lovească pe poliţistul M.T., ci "pe colegul său". Chiar de i-ar fi reuşit manevra, săteanul ajungea tot în spatele gratiilor, acuzat tot de ultraj.

 
Categorie articol: 

Comentarii