Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Infractor brailean prins in Franta

Un brailean de 35 de ani, urmarit international pentru ca fugea de inchisoare, a fost prins in Franta si predat autoritatilor romane. Djelil Aryhmer P. este cazat, acum, in arestul Politiei brailene si urmeaza sa ajunga in inchisoare pentru a-si executa pedepsele la care a fost condamnat, pentru savirsirea infractiunilor de tilharie si inselaciune.
Barbatul a fost adus de la Paris in ziua de 22 octombrie, de o escorta formata din politisti de la nivelul Inspectoratului General al Politiei Romane. "La data de 3 septembrie 2008, acesta a fost arestat pe teritoriul Frantei in vederea extradarii, dupa ce, in urma unor activitati specifice, lucratori ai Serviciului de Investigatii Criminale Braila au reusit localizarea lui. Acesta era urmarit la nivel national si international, intrucit se sustragea executarii mandatului de arestare preventiva, emis de Judecatoria Braila pentru savirsirea infractiunilor de tilharie si inselaciune", a precizat subinspector Jenel Sogor, purtator de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
Urmaritul fusese condamnat deoarece la data de 19 mai 2000, a sustras din incinta unei casierii din municipiu, sub amenintarea cu cutitul, suma de 7.978 de lei. De asemenea, la data de 30 iunie 1999, in calitate de administrator al unei societati comerciale a incheiat un contract de vinzare-cumparare cu o firma din Suceava, pentru achizitionarea de marfa in valoare de 6.262 de lei, emitind, in acest sens, o fila cec, desi intrase in interdictie bancara prin retragerea proviziei dupa emiterea cecului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii