Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Infracţiuni la regimul rutier. Doi şoferi beţi au refuzat să sufle în fiolă.

un gălăţean de 62 de ani conducea autoturismul pe strada Comuna din Paris, când poliţiştii brăileni i-au spus “Stop” • acesta a refuzat testarea cu alcooltestul, însă a fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sânge • şi un tânăr de 21 de ani, din comuna Vişani, aghezmuit bine, a refuzat să îi fie testată alcoolemia

 

Doi conducători auto, aflaţi sub influenţa alcoolului şi “mirosiţi” chiar de poliţişti, au refuzat să fie testaţi cu aparatul etilotest. Asta nu i-a scăpat de dosarul penal.

Ziua cu ghinion a fost cea de 13 martie. La ora 18.35, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier a oprit în trafic, pe strada Comuna din Paris, autoturismul condus de către un bărbat de 62 de ani, din municipiul Galaţi. Întrucât acesta emana miros de alcool, poliţiştii i-au cerut să se supună testării cu aparatul etilotest, însă a refuzat. Gălăţeanul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 23.00, un alt şofer cu alcoolul în nas a picat în plasa poliţiştilor din Făurei, care au avut şi ei parte de un refuz. Echipajul l-a depistat pe un tânăr de 21 de ani, din satul Câineni-Băi, comuna Vişani, care conducea autoturismul pe DJ 203A, în localitatea Vişani. Poliţiştii au simţit repede mirosul de alcool. “Deoarece acesta se afla vădit sub influenţa alcoolului, poliţiştii i-au solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, dar a refuzat. A fost condus la Spitalul Făurei unde, de asemenea, a refuzat să-i fie prelevate probe biologice, pentru stabilirea gradului de alcoolemie”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Pe numele celor doi şoferi au fost întocmite dosare penale, la primul pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, iar la cel de-al doilea pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.




Categorie articol: 

Comentarii