Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inecat scos la suprafata de apele Dunarii

Ieri, in jurul orei 15.00, in zona "Morii Violatos" a iesit la suprafata cadavrul unui tinar, care se inecase chiar in ziua de Sfinta Maria.
Este vorba despre Eugen Cristea, in virsta de 26 de ani, din localitatea Lacu Sarat, care se dusese impreuna cu un prieten pentru a face o baie in apele Dunarii. Dupa ce au baut o bere la o terasa, mai ales ca erau "Zilele Brailei", cei doi au mers pe malul fluviului si s-au aruncat in apa. Din nefericire, Eugen Cristea nu a mai iesit la suprafata iar prietenul lui, care si-a dat seama ca s-a inecat, a anuntat Politia Transporturi.
"In dupa amiaza zilei de 15 august , tinarul a venit impreuna cu un prieten la "Serbarile Brailei" pe Faleza. Au consumat bere, in jurul orei 18.00 au intrat in Dunare sa faca baie, iar Eugen Cristea s-a inecat", ne-a declarat agentul sef principal, Dumitru Clivet, de la Biroul Transporturi Navale.
Dupa trei zile de la incident, cadavrul inecatului a iesit la suprafata, nu departe de locul unde tinerii se scaldasera. Corpul neinsufletit a fost vazut plutind pe Dunare de un barbat care statea la o terasa de pe mal. Acesta nu a mai stat pe ginduri si a sarit in apa pentru a-l trage pe mal, fiind ajutat de o alta persoana. "Stateam la terasa, beam o bere si am vazut ca a trecut omul pe Dunare, am sarit in apa si l-am scos, initial am crezut ca e un peste. Nu mi-a fost teama. De ce? Era doar un om", a povestit cel care a scos cadavrul. Imediat si-au facut aparitia la fata locului agentii de la Biroul de Transporturi Navale si cei de la Medicina Legala, care au coborit cu targa pe malul Dunarii si au ridicat cadavrul pentru a-l transporta la morga. Se pare ca barbatul s-a lovit atunci cind a sarit in apa, deoarece prezenta rani in zona capului, si din aceasta cauza nu a reusit sa mai iasa viu la suprafata.
Categorie articol: 

Comentarii