Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Indivizi veniţi de la “Gheboaia” să facă mizerie în Brăila

• un bărbat de 59 de ani din comuna vasluiană Răcani şi unul de 21 de ani din comuna brăileană Şuţeşti au fost sancţionaţi de Poliţia Locală după ce au fost prinşi aruncând gunoaie, respectiv spărgând seminţe, pe domeniul public • în ultimele zile şi câţiva brăileni get-beget au fost prinşi aruncând gunoaie pe stradă

 

Ca şi cum nu am avea suficienţi concitadini lipsiţi de ce şapte ani de acasă, ce îşi aruncă fără jenă gunoaiele pe domeniul public, Brăila mai trebuie să-i suporte şi pe diverşi indivizi veniţi de pe cine ştie unde, care-şi marchează trecerea prin oraş cu un comportament de toată jena. Poliţia Locală informează că, zilele trecute, un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna vasluiană Răcani, a fost surprins de o patrulă în timp ce arunca pe jos, în faţa uşii de acces într-un supermarket aflat pe Aleea Cutezătorilor, mai multe ambalaje de la diverse produse de patiserie, fără să ţină cont de admonestările angajaţilor şi clienţilor unităţii comerciale. Bărbatul a fost amendat cu suma de 250 lei. De asemenea, un tânăr de 21 de ani din localitatea brăileană Şuţeşti, a fost sancţionat contravenţional cu suma de 100 lei, pentru că spărgea seminţe în Piaţa Traian, unde se urcase cu picioarele pe o bancă, ignorându-i cu tupeu pe trecătorii care îi atrăgeau atenţia asupra comportamentului său necivilizat.

De altfel, în perioada 5 - 13 februarie, agenţii Serviciului Ordine Publică al Poliţiei Locale Brăila au aplicat mai multe sancţiuni contravenţionale persoanelor surprinse încălcând prevederile în vigoare privind respectarea curăţeniei pe domeniul public al municipiului Brăila.

“În total, 9 persoane - 7 bărbaţi şi 2 femei - cu vârste cuprinse între 22 şi 59 de ani au fost amendate pentru că au aruncat diverse deşeuri menajere sau inerte pe domeniul public. Valoarea totală a amenzilor aplicate conform prevederilor HCLM nr. 5/2003, s-a ridicat la suma de 2.200 lei”, informează Poliţia Locală.
Categorie articol: 

Comentarii