Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

India sub teroare

O serie de atacuri teroriste comise in orasul Bombay, din India, s-au soldat cu moartea a peste 100 de persoane si ranirea citorva sute in mai putin de doua ore, in zece locuri diferite ale centrului financiar indian, relateaza Sky News, care prezinta filmul evenimentelor.
- Cafeneaua Leopold - ora locala 21.15 (17.45, ora Romaniei)
Un grup de teroristi inarmati cu mitraliere de tip AK-47 au patruns intr-o cafenea frecventata de turisti, incepind sa traga la intimplare si sa arunce cu grenade.
- Narman House, Colaba - ora locala 21.20 (17.50, ora Romaniei)
Mai multi ostatici au fost dusi intr-un complex rezidential si de afaceri al unei organizatii religioase evreiesti. Un rabin si familia s-ar afla printre ostatici. O benzinarie din apropierea Bootleggers Pub, un alt local foarte frecventat de turisti, a fost aruncata in aer.
- Gara CST - ora locala 21.24 (17.54, ora Romaniei)
Teroristii inarmati au inceput sa traga intr-o sala. Se banuieste ca mai multe persoane au fost ucise si alte zeci au fost ranite in atac.
- Hotelul Taj Mahal Palace - ora locala 21.30 ( 18.00, ora Romaniei)
Un numar de persoane inarmate au intrat in hotel si au inceput sa traga, inainte de a lua ostatici. Potrivit martorilor, teroristii cautau cetateni americani si britanici. Un incendiu a izbucnit in hotel, pompierii luptindu-se cu flacarile pina a doua zi dimineata. Oficiali din cadrul politiei au anuntat ulterior ca situatia ostaticilor a luat sfirsit.
- Hotelul Oberoi Trident - ora locala 21.35 (18.05, ora Romaniei)
La numai cinci minute de la evenimentele petrecute la hotelul Taj Mahal Palace, acelasi scenariu s-a desfasurat la altul dintre cele mai scumpe hoteluri din oras.
- Vile Parle - ora locala 21.55 (18.25, ora Romaniei)
Un taxi a fost aruncat in aer intr-o suburbie a orasului.
- Spitalul Cama - ora locala 22.15 (18.45, ora Romaniei)
Teroristii au ajuns cu o masina Skoda furata la spitalul din sudul orasului si au inceput sa traga la intimplare in interiorul si exteriorul spitalului Cama.
- Cinematograful Metro - 22.30 (19.00, ora Romaniei)
Inainte de a fura o masina a politiei, teroristii au deschis focul asupra doi ofiteri aflati in apropierea cinematografului.
- Wadi Bunder - ora locala 22.45 (19.15, ora Romaniei)
Un alt taxi a explodat, iar cel putin trei persoane au fost ucise.
- Girgaum - ora locala 22.50 (19.20, ora Romaniei)
Un alt incident a fost raportat in zona Girgaum, dar nu au existat infomatii clare despre desfasurarea evenimentelor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii