Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inconstienta la volan face victime

Din cauza unui sofer inconstient care a patruns intr-o intersectie, fara sa se asigure, un autoturism "Matiz" si un microbuz au intrat in coliziune, iar o persoana a ajuns la spital. Accidentul s-a produs ieri dupa-amiaza, la intersectia strazilor Rosiori cu Garii. Tinarul care se afla la volanul masinii, apartinind unei firme de distributie, a iesit de pe strada Rosiori, a traversat intersectia si a vrut sa intre pe strada Garii. Soferul nu a acordat prioritate de dreapta si i-a taiat fata unui microbuz care venea dinspre Gara, al carui conducator auto nu a mai putut evita impactul. Autoturismul "Matiz" a fost rasucit, fiind avariat destul de serios in partea din fata, iar microbuzul s-a oprit intr-un copac. Tinarul vinovat a suferit leziuni, fiind preluat de Ambulanta si transportat la spital pentru ingrijiri medicale. La fata locului s-au deplasat imediat politistii, care au demarat cercetarile pentru a stabili in ce conditii s-a produs evenimentul rutier.
Martorii care au vazut ce s-a intimplat spun ca tinarul a avut noroc deoarece microbuzul l-a lovit pe partea dreapta, altfel consecintele ar fi fost mult mai grave. " A iesit de pe Rosiori si a vrut sa ii ia fata microbuzului, a crezut ca are timp sa treaca. Microbuzul venea de la Gara, s-a dat drumul la semafor iar “Matizul” a fost busit in plin si intors. Soferul de pe microbuz a pus frina, dar nu l-a putut evita, s-a oprit si el in pom, este avariat pe partea stinga putin. Soferul autoturismului era destul de tinar, a fost luat de Salvare. Oricum, in aceasta zona se produc accidente frecvent, din cauza neatentiei unor soferi", ne-a spus un brailean.
Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul alcooltest si li s-au recoltat probe bilogice de singe in vederea stabilirii gradului de alcoolemie, iar in cauza s-a intocmit dosar penal.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii