Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A inceput amplasarea limitatoarelor de viteza

Autoritatile locale au inceput, de ieri, amplasarea limitatoarelor de viteza menite sa-i tempereze pe soferii care calca prea tare pedala de acceleratie pe arterele cu trafic intens din municipiu. Dupa cum ne-a informat agentul sef Jenel Sogor, din cadrul Biroului de Presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila, proiectul prevede opt amplasamente pentru limitatoarele de viteza, primele cinci fiind stabilite deja, in urmatoarele locatii: Calea Calarasilor, in dreptul restaurantului "Continental"; Sos. Buzaului, in apropierea Sc. Gen. nr. 2; Sos. Vizirului, in apropierea intersectiei cu Str. Celulozei; Calea Galati, la intersectia cu Str. Grivitei si Calea Galati, la intersectia cu Str. Walter Maracineanu.
"Lucratorii Serviciului Politiei Rutiere vor asigura, pe perioada efectuarii lucrarilor de amplasare a limitatoarelor de viteza, fluidizarea traficului rutier in zonele amintite", se mai arata in comunicatul de presa al Politiei.
Limitatoarele de viteza au fost achizitionate de Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica si incredintate Directiei de Administrare si Gospodarire Locala, care se va ocupa de montarea lor pe strazi. Autoritatile brailene au optat pentru limitatoare din cauciuc. "Acestea sint mai putin agresive cu autoturismele!", explica Adrian Dediu, directorul DAGL. Potrivit acestuia, montarea tuturor limitatoarelor de viteza se va efectua in circa o saptamina.




Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii