Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inca un esec usturator

FC Brasov: Zdrinca - Maghici, Tatarciucu, Fl. Moldovan, Dumitru - Vidojevic (min. 46: Radutoiu), Benga, V Gheorghe, Onofrei (min. 89: Adam) - Dedu, Turcu
Antrenor: Aurel Sunda
CF Braila: Iliuciuc - Ghidarcea, Calin, Pelin (min. 57: Burghelea), Posteuca - Hristian (min. 30: Zagan), S. Marin, S. Matei, Sandru - Buteseaca, Ochia (min. 64: Feizula)
Antrenor: Vasile Caciureac
Arbitri: Iosif Erdei (Slatina) - Daniel Burloiu si Iulian Bedreaga (ambii din Galati)
Observator FRF: Dan Ionescu (Bucuresti)

"Superechipa" alcatuita in aceasta vara de una dintre "personalitatile" marcante ale CF Braila a mai suferit un esec rusinos. Chiar daca FC Brasov este una dintre candidatele la promovare, brailenii nu au nici o scuza pentru infringerea usturatoare.
Echipa fanion a orasului se indreapta cu pasi repezi spre Liga a III-a. Totusi, nu este totul pierdut si este probabil momentul oportun, in care Consiliul Judetean impreuna cu sponsorii trebuie sa trimita o echipa de "deratizare" la club, altfel lucrurile vor continua sa se acutizeze intr-o directie mult mai greu de redresat ulterior.
Momentul Brasov a aratat din nou o echipa lipsita de orizont, dar care in prima repriza a reusit sa tina jocul departe de poarta.
Gazdele au deschis scorul rapid in minutul 5, prin Turcu, care a sutat de la 6 metri, la coltul lung, dupa o cursa pe stinga a lui Onofrei iar patru minute mai tirziu, Viorel Gheorghe tot dupa o pasa a aceluiasi jucator, a sutat de la 16 metri, fiind foarte aproape de 2-0.
Gazdele au continuat sa domine, insa pina la pauza nu au mai reusit sa ameninte poarta lui Iliuciuc.
Brailenii au avut o singura jumatate de ocazie, in minutul 33, cind Ghidarcea a sutat foarte puternic din lovitura libera, dar mingea a trecut departe de tinta.

Viorel Gheorghe s-a "distrat" cu fostii sai coechipieri

Oaspetii au avut un sfert de ora foarte bun la inceputul partii secunde, dar indolenta si modul superficial al atacantilor de a trata momentele importante au facut ca tabela sa nu sufere modificari. Astfel in minutul 53, S. Marin, dintr-o pozitie foarte buna, aproape de punctul cu var a sutat mult peste poarta. La rindul sau, Buteseaca, intre minutele 54-60 a avut trei ocazii. Prima data a sutat pe linga poarta, dupa aceea a reluat cu capul din 8 metri dar Zdrinca a scos in extremis pentru ca la ultima actiune sa suteze din nou prea slab pentru a-l pacali pe portarul brasovean.
Cu un minut inainte de aceasta ultima ocazie a brailenilor, gazdele reusisera insa sa-si mareasca avantajul. Atunci Turcu a patruns in careu, Ghidarcea l-a faultat iar fostul jucator al Petrolului Ianca, Viorel Gheorghe a transformat penalty-ul acordat de centralul Iosif Erdei.
Cel mai bun jucator de pe teren, V. Gheorghe, cel care reusise in urma cu citeva sezoane sa fie principalul artizan al victoriei obtinute de Petrolul Moinesti pe Municipalul brailean, a avut o prestatie excelenta, fiind co-autor si autor al ultimelor doua goluri. Mijlocasul care a trecut pentru citeva zile si prin curtea Daciei Unirea a "sarjat" in minutul 68 printre doi jucatori adversi apoi i-a pasat in stinga lui Turcu si acesta la rindul lui a taxat lipsa de inspiratie a portarului Iliuciuc, sutind plasat la coltul lung, pentru 3-0.
Trei minute mai tirziu, dupa o combinatie cu atacantii Turcu si Dedu, Viorel Gheorghe a patruns in careu, l-a invins pe Iliuciuc si a stabilit scorul final, min. 71: 4-0.
In ultimul minut de joc, Iulian Calin a primit cel de-al doilea cartonas galben si implicit pe cel rosu, astfel ca in partida urmatoare, de pe teren propriu, el nu va avea drept de joc.

Vasile Caciureac nu s-a dus la conferinta de presa

La conferinta de presa ce a urmat partidei, antrenorul brasovenilor Aurel Sunda s-a aratat multumit de rezultat si de prestatia elevilor sai: "Acest meci ne da sperante pentru viitor, insa nu trebuie totusi sa ni se urce la cap pentru ca am intilnit o echipa modesta. Am facut totusi o prima repriza mai putin reusita si sansa a fost de partea noastra la inceputul partii secunde iar in partea care a urmat jocul s-a legat foarte bine si scorul reflecta acest lucru. Campionatul este insa lung si va trebui sa fim foarte atenti, sa abordam fiecare meci cu seriozitate pentru a ne pastra intacte sansele de promovare."
Neobisnuit cu astfel de actiuni, pentru ca la Braila nu se organizeaza conferinte de presa dupa meci dar si evident suparat dupa esecul inregistrat de echipa sa, Vasile Caciureac nu dat curs invitatiei gazdelor de a-si exprima punctul de vedere.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii